2777
2789
عنوان

به نظرتون الان خونه ساختن بصرفه تره یا خونه خریدن؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 27 پست

با ۳۰۰ نمیتونی دیواراشم بسازی چه برسه به خونه کامل

ذکر یونسیه برا حاجت محال: لا اِلهَ اِلا اَنتَ سُبحانکَ اِنی کُنتُ مِنَ الظالِمین ❤ اَللّهُمَ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَّمَد وَ عَجِّل فَرَجَهُم
من بودم میفروختم یه زمین ۲۰۰ متری میگرفتم با پول مابقی و نقدینگیم میساختم

شهرستانیم عزیز

۷قصبه

تیکر به وقت کنکور ۱۴۰۱❤دعا کنید شاید بزرگترین دعای شما کوچکترین معجزه خدا باشه💖☺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با سیصد فقط بتونی تا سقف برسونی خواهر ...

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
روي زمين و اگر بخواين يك طبقه بسازين با متري پنج تومن ميشه جمع كرد

اره قصدمون همکفه

شهرستانیم زمین هم ۷ قصب

تیکر به وقت کنکور ۱۴۰۱❤دعا کنید شاید بزرگترین دعای شما کوچکترین معجزه خدا باشه💖☺
اره خب اینم حرفیه ولی این چند جایی دیدیم یا کلید نخورده بود وبی کابینت  یا کابینتاشو دوس نداشت ...

واای چه عجیب😨کابینت خونه داماد چه ربطی به عروس داره  اینا رسمای مزخرفو اجرا نکنید خدایی

با سیصد فقط بتونی تا سقف برسونی خواهر ...

اره با قیمتای الان واقعا هم زورمونو بزنیم تا سقف💔

طبقه دوم چقدر هزینشه؟ مثلا ۱۷۰ متر

دقیق نمیدونم عزیزم.

اگه ۱۷۰ متر زیربناست با متریال معمولی بخوای حساب کنی حداقل ۸۰۰ هزینه میبره. چیز لوکس بخوای بسازی دو برابر حدودا

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
واای چه عجیب😨کابینت خونه داماد چه ربطی به عروس داره   اینا رسمای مزخرفو اجرا نکنید خدایی

😐کرمانیم اینجا کلا عجایبه 

پرده وکابینت با عروسه وجهیزیه سنگین

دقیق نمیدونم عزیزم. اگه ۱۷۰ متر زیربناست با متریال معمولی بخوای حساب کنی حداقل ۸۰۰ هزینه میبره. چیز ...

برا شهرستان میگم گلی... یعنی اینا رو با هزینه تیرآهن و کلی حساب کردی انقد شده؟