2777
2789
عنوان

به تاپیک پر بازدید جایزه میدن؟؟؟ 😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 60 پست
.

آناتا

بیا واتساپ یه چیزی برات می فرستم

ببین فقط بخند 😂😂😂

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا منم میخواستم همینو بگم دیگه خداروشکر شما بهشون گفتی

دختره ی خونه به سبک اروپا گذاشته 

با ی آشپزخونه ک در تضاد بود اینو بش گفتم 

پاک کرد یکی دیگ گذاشت 

گفتم چرا عوض کردی 

میگ ن تو چشات کوره 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😐😂

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بزارم نه به محدودیت هایی که میخوای برای من بزاری   تبادل نظر و گپ زدن رو دوست دارم اما با تویی ک فک میکنی فقط خودت حالیته و عقل کلی حرفی ندارم اوکی تو خوبی 🙄🤗دلم می سوزد و کاری ز دستم بر نمی آید شبان آهسته می گریم؛ که شاید کم شود دردم... تحمل می‌رود اما شب غم سر نمی آید 🚶🏻‍♀️🕳️
جالبه تو همین تاپیکهای مسخره میرن بعد طرف تاپیک میزنه که کمک میخواد بقیه فقط نگاه میکنم لال تشریف دا ...

اره دقیقا من امروز یه تاپیک زدم هیچکی نیومد حذف کردم 

بزار از معجزه ها بگم‌ : دعای معراج‌ و چله حق شناس میگن‌ معجزه اسسسسس  امتحان کنید دیگه   سلامتی امام زمان صلوات میشه یه دونه ام برای شهدا بفرستی  میگن امام حسین  کشتی نجاته‌  هر وقت مشکلی داشتی بگو یا حسین  دعای نادعلی ام قشنگه یادتون‌ نره‌ بخونیدش‌   دیگه حضور ذهن ندارم فقط التماس دعای عاقبت‌ بخیری‌ و ظهور   
اره سفر رایگان مشهد

جوری ک اینا تلاش میکنن شاید حج باشه

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بزارم نه به محدودیت هایی که میخوای برای من بزاری   تبادل نظر و گپ زدن رو دوست دارم اما با تویی ک فک میکنی فقط خودت حالیته و عقل کلی حرفی ندارم اوکی تو خوبی 🙄🤗دلم می سوزد و کاری ز دستم بر نمی آید شبان آهسته می گریم؛ که شاید کم شود دردم... تحمل می‌رود اما شب غم سر نمی آید 🚶🏻‍♀️🕳️
اره دقیقا من امروز یه تاپیک زدم هیچکی نیومد حذف کردم 

چجوری حذف کردین منم تا حالا چندتا زدم جواب نمیدن

خدایا..کی منو از این برزخ نجات میدی کی میفهمم دوستم داره یانه 💔کی این بلاتکلیفی تموم میشه! نکنه فراموش شدم؟ چه گناهی کردم که اینجوری دارم نابودمیشم  من که همیشه مراقب بودم دل نشکنم💔درسام چی میشه خدایا ترو به زهرات کمکم کن زندگیمو عشقموبه خودت سپردم..اگه تا آخرشو خوندی لطفا برام دعا کن اگه یه صلوات کوچولوهم برام فرستادی بهم بگو برات بفرستممرسی مهربون به امید روزی که همه این اتفاقای تلخ به اتفاق شیرین تبدیل میشه

خب وقتی همچین موضوع های پربازدید میشه یعنی اکثر کاربر ها دنبال همچین موضوعاتی هستن وگرنه اگه کسی وارد این تاپیک ها نشه خب مسلما پربازدید شدنی هم صورت نمیگیره 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

جالبه تو همین تاپیکهای مسخره میرن بعد طرف تاپیک میزنه که کمک میخواد بقیه فقط نگاه میکنم لال تشریف دا ...

خب شاید اطلاع نداشته باشن بعضی مواقع 

اما اینا ک طرف استارتر دروغگو رو میگیرن خیلی تو مخن😑🤦🏻‍♀️

باز هم سر جوانان پاک نی نی سایتی رو گول مالیدن؟ 

🤣🤣🤣

هر روز همبن داستانه 

خوبه که...عقده ای ها و دروغگوها رو می‌شناسیم...فقط اونایی که باور میکنن از خود استارتر بدترن

آره به استارتر میگن ول کن اینا رو عزیزم 😑😑😑🤣

#عقده

دقیقا ا👌

چحوری ذهنشون این چرت و پرتارو میسازه  منک تو دروغ گفتن کندذهنم 😐😐😐

بالاخره ی جا به دست کارآگاه های نی نی سایت لو میرن 

چجوری حذف کردین منم تا حالا چندتا زدم جواب نمیدن

بغل ریپلای‌ کردن سه تا نقطه هستش اونو بزنی میزنه حذف تاپیک البته اگه کسی پست نزاشته باشه 

بزار از معجزه ها بگم‌ : دعای معراج‌ و چله حق شناس میگن‌ معجزه اسسسسس  امتحان کنید دیگه   سلامتی امام زمان صلوات میشه یه دونه ام برای شهدا بفرستی  میگن امام حسین  کشتی نجاته‌  هر وقت مشکلی داشتی بگو یا حسین  دعای نادعلی ام قشنگه یادتون‌ نره‌ بخونیدش‌   دیگه حضور ذهن ندارم فقط التماس دعای عاقبت‌ بخیری‌ و ظهور