2777
2789
عنوان

کار در منزل برای خانومای گل ☺️

216 بازدید | 15 پست

عزیزان کارما فروش محصولات ارایشی بهداشتی مراقبتی هست با درامد خیلی بالا،ثبت نام رایگان،بدون نیاز به سرمایه گذاری

هرکی علاقه مند و حوصله ی پول دراوردن داره😂😍بگه براش بیشتر توضیح بدم

خانمای گل شرکت نفیس هست درکنارش اطلاعاتتون بالا میره و مشاور میشین.محیط کاملا زنونه و عالی برا خانومایی که نمیتونن بیرون برن.شغل خونگی هست .با کمی صبر به درامد بالایی میرسین.مثل بقیه نمیگم ماشینو خونه میخرین .ولی میگم پول تو جیبی خودتونو چه بسا بیشتر درمیارید.هرکی با جزییات توضیح خواست دوستی بده.با خط لیدر شیپ قدرتمند😍

تیری به خطا هم نزدی هر چه زدی خورد...یک دنده تر از دشمنی ای دلبر جذاب....🥺

@نی_نی_یار_3 مخمونو خورد

♡منو در تاپیک های فان و خاطره خنده دار تگ کنید♡ ◇آدرس آنلاین شاپم : online_shap_radman◇ ♧آدرس آتلیه آنلاینم : atelier_online♧ ☆به نیرو جهت کار در آنلاین شاپ نیازمندیم☆ □درخواست دوستی قبول نمیکنم□•°تیکر برای شب یلدا هست°•

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی کرم‌خریدم افتضاح بود  جمع کنید این بساط بازاریابی شبکه ای رو

چ کرمی خریدی برای چی خریدی 

ضدافتاب برای پوست معمولی گرفتم  با ی رژ بخدا هش دوبار زدم خیلی بد بود

مارک چی خریدی؟

ضدافتاب برای پوست معمولی گرفتم  با ی رژ بخدا هش دوبار زدم خیلی بد بود

ببخشید قصدم فضولی نیس فقط میخوام ببینم چی بهت دادن ک انقد ناراضی هستی بخدا من محصولاتی ک میدم ب مشتری همه راضین و مشتری برام میفرستن

دقیقا این مارک بود  

من خودم سوپر استار استفاده کردم خوشم نیومد مخصوصا این ضد آفتاب شو چون روی صورت ی جوری میشه و اصلا تا بهحال ب مشتری ندادم.چون خودم استفاده کردم خوشم نیومد ب بقیه هم معرفی نکردم ولی همیشه سعی کردم بهترشو معرفی کنم مارک mndعالیه هم ضد افتابش هم سی سی کرمش خیلی راضی بودن

من خودم سوپر استار استفاده کردم خوشم نیومد مخصوصا این ضد آفتاب شو چون روی صورت ی جوری میشه و اصلا تا ...

سلام سی سی کرم چروک های صورت رو برطرف میکنه ؟

و قیمتش چقده؟

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..

سلام سی سی کرم چروک های صورت رو برطرف میکنه ؟ و قیمتش چقده؟

سلام گلم سی سی کرم چروک رو برطرف نمیکنه باعث جلوگیری از چروک میشه قیمتش ۲۱۰

محصولی هست برای برطرف کردن چروک ؟ یا فقط بوتاکس

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..