2777
2789

بچه ها گلوم میسوزه ابریزش بینی دارم بی حالم چیکارکنم اردیروز همه چیز خوردم شلغم لبو لیموشرین عسل طبیعی وسوپ ابلیمووعسل دیگه چی بخورم.چی بخورم ابریزش ازبین بره اعصابم خوردکرده🤒😥😥😥واسه بچم ضرر داره آیا

خدایاجونم این روزهاخیلی بهت نیازدارم خداجون یه لطفی درحق من بکن نینیم سالم بیادبغلم ویه زندگی سه نفره تشکیل بدیم وخونمون پرازعشق بشه  
برو دکتر، منم همینطوری شده بودم توهمون هفته ها

نمیتونم برم اصلاحال ندارم.برم پیش دکتر زنان یا بیمارستان

خدایاجونم این روزهاخیلی بهت نیازدارم خداجون یه لطفی درحق من بکن نینیم سالم بیادبغلم ویه زندگی سه نفره تشکیل بدیم وخونمون پرازعشق بشه  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که الان هفت هشت روزه سرما خوردم همشم سر رعایت نکردن یکی از خانوادم اخه اول اون گرفته بود بعد من و بقیه 

اعصابم خرده دیگه نه حس بویایی نه نفس راحت خواب راحت

مرتبم مایعات و قرص میخورم

منم هفته ی پیش اینجوری شدم به دکتر خودم پیام دادم گفت استامینوفن و آزیترومایسین میتونم بخورم بنظرم ش ...

اخه دکتر دلش نمیاد موابم بده به زور بابد حرف بکشی ازش گفتم میتونم انتی هیستامین ودیفن هیدرامین بخورم گفت اره ودیگه چیزی ننوشت

کلافه شدم دلم میخواد بمیرم اصلاحال ندارم این ابریزش بینی اعصابم خوردکرده

نمیتونم برم اصلاحال ندارم.برم پیش دکتر زنان یا بیمارستان

من رفتم درمونگاه، قرص سرماخوردگی استامینوفن ساده و شربت گلو داد

[آزُرده تَرَینَم گَرچه کَم آزارتَرَینَم ^^🐳] 
من رفتم درمونگاه، قرص سرماخوردگی استامینوفن ساده و شربت گلو داد

توهم سوزش گلو وابریزش داشتی؟خوب شدی زود؟

توهم سوزش گلو وابریزش داشتی؟خوب شدی زود؟

آره اوایلش هم فقط افتاده بودم تو جام ومقاومت میکردم دکتر نرم ولی دیگ مجبورشدم، همین رفتم روز بروز بهترشدم 

[آزُرده تَرَینَم گَرچه کَم آزارتَرَینَم ^^🐳] 
سوپ گندم پر از سیر و پیاز و جعفری و گشنیز درست کن بخور، با غذات اونقدر پیاز بخور که گلوت بسوزه

واسه ناهار سوپ مرغ درست کردم یه قابلمه خوردم اصلا دلم میخواد خودم‌ بکشم خیلی اذیتم

آره اوایلش هم فقط افتاده بودم تو جام ومقاومت میکردم دکتر نرم ولی دیگ مجبورشدم، همین رفتم روز بروز به ...

خدار‌وشکر خوش به حالت 

سرماخوردگی دوره داره باید دورش بگذره

همین آبجوش عسل با چند قطره لیمو رو بخور

شلغم و سوپ هم بخور

میوه سیب و به بخار پز بخور

لعاب به دونه برا گلوت

سینه و گلوت چرب کن

استراحت کن

بخور بده 

اگه اسانس نعنا داری یکم بمال به پیشونی و بینیت

سرتو گرم نگهدار تا آبریزشت بند بیار

کیسه نمک گرم کن بذار روی سرت منظورم اینه یه کیسه پارچه ای بدوزی خونه خونه کنی با نمک پر کنی گرم کنی بذاری رو سرت

الکی دارو نخور بارداری

اگه بدتر شدی برو دکتر

۴تخمه ام خوبه برات 

سرماخوردگی دوره داره باید دورش بگذره همین آبجوش عسل با چند قطره لیمو رو بخور شلغم و سوپ هم بخور م ...

ممنون عزیزم