2777
2789
عنوان

کار در منزل برای خانومای گل ☺️

737 بازدید | 31 پست

عزیزان کارما فروش محصولات ارایشی بهداشتی مراقبتی هست با درامد خیلی بالا،ثبت نام رایگان،بدون نیاز به سرمایه گذاری

هرکی علاقه مند و حوصله ی پول دراوردن داره😂😍بگه براش بیشتر توضیح بدم

خانمای گل شرکت نفیس هست درکنارش اطلاعاتتون بالا میره و مشاور میشین.محیط کاملا زنونه و عالی برا خانومایی که نمیتونن بیرون برن.شغل خونگی هست .با کمی صبر به درامد بالایی میرسین.مثل بقیه نمیگم ماشینو خونه میخرین .ولی میگم پول تو جیبی خودتونو چه بسا بیشتر درمیارید.هرکی با جزییات توضیح خواست درخواست دوستی بده.با خط لیدر شیپ قدرتمند.اسم لیدرها رو هم میگم برین سرچ بزنین،🥺

تیری به خطا هم نزدی هر چه زدی خورد...یک دنده تر از دشمنی ای دلبر جذاب....🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@نی_نی_یار_3  

♡منو در تاپیک های فان و خاطره خنده دار تگ کنید♡ ◇آدرس آنلاین شاپم : online_shap_radman◇ ♧آدرس آتلیه آنلاینم : atelier_online♧ ☆به نیرو جهت کار در آنلاین شاپ نیازمندیم☆ □درخواست دوستی قبول نمیکنم□•°تیکر برای شب یلدا هست°•
میشه بگی چجوری  باید خودمون بفروشیم یا شرکت خودش میگه

باید خودمون بفروشیم ولی راحت اگر بچسبی ب کار ماهی ی تومن فقط از خورده فروشی سود میکنین

تیری به خطا هم نزدی هر چه زدی خورد...یک دنده تر از دشمنی ای دلبر جذاب....🥺
مهم لیدر بالاسریته گلم اینکه پیگیرت باشه یانه

خب باید ی تعداد آدمی باشه که بهش جنس بفروشی.من نهایت تونستم به اطرافیانم بفروشم که اونم ی بار که خریدن دیگه نخریدن فقط دوبار سفارش از شرکت گرفتم

تو اصلا خوب.توعالی  .تو بی نقص.پس لطف کن بیخیال من شو  👋