2777
2789
عنوان

کی کراتین مو انجام داده

76 بازدید | 8 پست

میخام موهامو کراتین کنم خیلی موهام حجمش زیاده برای هرکی عکس موهامو میفرستم از یک تومن به بالا قیمت میده هیچکی پول نمیده بهم برم کراتین کنم🥺☹

من دو تومن دادم کراتینه دوسال پیش و اینکه بعد شیش هفت ماه ریزش گرفتم خودمو به اب و اتیش زدم که کچل نشم الان بعد دو سال از اون موهای فرو پر پشت ی دسته مو باریک مونده لختیشون خوبه اره ولی بعدش ریزش داره من خودم بهترین برندو دوسال پیش از ی جای معتبر زدم

ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده ایم🙃

من با اینکه پیش یکی از اقوام انجام دادم و کلی تعریف موادشو کرد  موادش خوب نبود ریزش گرفتم. اگ خاستی بری حتمااا از کیفیت موادش مطمئن شو و پرس و جو کن بعد برو 

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من دو تومن دادم کراتینه دوسال پیش و اینکه بعد شیش هفت ماه ریزش گرفتم خودمو به اب و اتیش زدم که کچل ن ...

یعنی به نظرت کراتین نکنم آخه من موهام خیلی فره از بس اتو میکشم موخوره گرفته

یعنی به نظرت کراتین نکنم آخه من موهام خیلی فره از بس اتو میکشم موخوره گرفته

من نمیگم چیکار کن ولی تجربه شخصیمو گفتم ن خودم موهام وز بود ولی الان میگم موهای فرم برگرده ولی به همون اندازه بلندو پرپشت

ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده ایم🙃
من با اینکه پیش یکی از اقوام انجام دادم و کلی تعریف موادشو کرد  موادش خوب نبود ریزش گرفتم. اگ خ ...

وااای با این چیزا که میگید کراتین به درد نمیخوره 🤦‍♀️

ولی آخه من موهام خیلی فره بعضی وقتا واقعا اذیتم میکنه

من نمیگم چیکار کن ولی تجربه شخصیمو گفتم ن خودم موهام وز بود ولی الان میگم موهای فرم برگرده ولی به هم ...

میدونم چی میگی عزیزم نمیدونم کلافه ام خانوادم و همسرمم به همین خاطر نمیدن پول بهم میگن میزنی موهاتو خراب میکنی به جای اینکه درست کنی