2777
2789

که یه ماشین نظرمو جلب کرد . 

هی صاحبش گفت تمیزه . شاسی سالمه . داشبورد۱۴۱ 

(البته صندلی هاش و استاد و کمک عقب خراب بود . )

قیمت می‌گفت ۶۵ 

گفتم اشکال ندارد خودم درستش میکنم .

گفتم فردا کارشناس میارم بعد قولنامه بنویسیم . هی گفت والا سالم بلا سالم . 

بیا بیعانه بده من نگهدارم . فردا برو کارشناس بیار من که خیالم راحته . 

خلاصه . دو تومنی و دادم و بیعانه نوشتیم . 

منه نابلد.اعتماد کردم . 

من سه راه حسن آباد کرج این آگهی رو دیدم . همونجا گفت کبابی دارم . داخل کبابی کارت کشیدم .

پشت ماشین پر کاپشن و کیف دخترونه بود گفت مال بچه هامه.

کنه ساده فکر کردم اینم خدا رو می‌شناسه ‌‌

گفت برای تحویل بیا همین کبابی بقیه رو کارت بکش و ماشین و ببر . 

رفتم گفت کار داشتم رفتم حصارک .

بیا اینجا کارت بکش برو 

رفتم حصارک زنگ زد گفت داداشم گفته بیا مهدی آباد کارت بکش اینجا قرض الحسنه داره کارت بکش و ..

رفتم دیدم به به . چند تا دلال دزد . قیافه خلاف . میگن ماشین ماست و ما از صاحاب اصلی وکالت داریم . 

ترسیدماااا . 

بعد گفت ماشین بیمه نداره ‌‌

همه جایش رنگه و ...

اگه نمی‌خوای بیا فلان جا .باهم تسویه حساب میکنیم (یعنی کتک کاری حتما دیگه)

پاشو گذاشت رو گاز و رفت . 

دو تومنم رفت . 

نوشتم اینجا شاید کسی ببینه و مثل من گول نخوره . 

من اولین تجربه خرید ماشین و به فجیح تریم شکل ممکن ضربه خوردم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عوضی ولی عزیزدلم ابنجور مواقع برادر یا شوهرتون ببر شاید از اونا حساب ببرن 

لحظه ی دیدنت انگار که یک حادثه بود 🖤🤍حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت 🖤🤍سیب را چیدم و در دلهره ی دستانم🖤🤍سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت🖤🤍 تا سه بس بود که بشمرد و در دام افتد🖤🤍گفت ..یک گفت ..دو افسوس سه را دوست نداشت 🖤🤍من تو خط موازی ..؟ نرسیدن..؟هر گز دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت 🖤🤍درس منطق  نده دیگر تو به این عاشق که  🖤🤍 از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🖤🤍تو میتوانستی به چشمانم نگاه کنی و گلویم را با چاقوی تیز بُبری و من میتوانستم در آخرین نفس  از تو بخاطر خونی شدن دستهایت معذرت بخواهم ......🖤🤍 تاریخ در شب با الکل و زن نوشته شد 🤍🖤

آگهی شونو میشه بزاری

لحظه ی دیدنت انگار که یک حادثه بود 🖤🤍حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت 🖤🤍سیب را چیدم و در دلهره ی دستانم🖤🤍سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت🖤🤍 تا سه بس بود که بشمرد و در دام افتد🖤🤍گفت ..یک گفت ..دو افسوس سه را دوست نداشت 🖤🤍من تو خط موازی ..؟ نرسیدن..؟هر گز دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت 🖤🤍درس منطق  نده دیگر تو به این عاشق که  🖤🤍 از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🖤🤍تو میتوانستی به چشمانم نگاه کنی و گلویم را با چاقوی تیز بُبری و من میتوانستم در آخرین نفس  از تو بخاطر خونی شدن دستهایت معذرت بخواهم ......🖤🤍 تاریخ در شب با الکل و زن نوشته شد 🤍🖤

پارسال شوهرم دربه دردنبال ماشین بودتودیواریه پرشیاپیداکردقیمت حدودیش ۱۳۰تومن آقای دزد گذاشته بود۸۰تومن یه عکس گذاشته بودکه جلوش یه تصادفی داشته شوهرم گفت بخرم با۱۰تومن حلش میکنم زنگ زدیم هی اشغال میزدبعدچهاربارزنگ زدن برداشت لهجه داشت شوهرم حرف زدگفت سرکارم ماشینم خونه ست شب بیاببین شوهرم نگه دارش گفت باشه بیعانه بزن ماله توخداروشکرشوهرم زیادنزد۵۰۰زدعکس دادیم پولوزدیم آگهی روبرنداشت فهمیدیم پول رفت دوباره زنگ زدیم شماره ی شوهرموبرنداشت من زنگ زدم برداشت گفتم ماشینومیخوام گفتم الان بیعانه میزنم شوهرم گرفت به فحش بستش گوشیوخاموش کردرفت شکایت گفتن فراموشش کن بایدچن برابرخرجش کنی 

وزن الان ۶۸.....هدف تاعید۶۰کیلو......هدف آخرم ۵۰کیلو.....مثل سابق نمیشم دیگه یه چیزایی روترک کردم پس چاقی روهم ترک میکنم💪
خدا لعنت کنه هر چی دزد و کثیف تو این مملکته

شکرکن بلایی سرت نیاوردن 

وزن الان ۶۸.....هدف تاعید۶۰کیلو......هدف آخرم ۵۰کیلو.....مثل سابق نمیشم دیگه یه چیزایی روترک کردم پس چاقی روهم ترک میکنم💪