2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما چند وقت اقدام کردی که شد من الان دوماهه اقدامم 😢

من 8 ماه اقدا بودم باردار شدم تو 10 هفته قلب نازنینش ایستاد کورتاژ

دقیقا یکسال بعدش دوباره باردار شدم اما ساک خالی بود دوباره کورتاژ

سه ماه بعد کورتاژ باردار شدم .. برام دعا کن

فقط ی چیزی می تونم بهت بگم بی خیالی بهترین راه حله

من 8 ماه اقدا بودم باردار شدم تو 10 هفته قلب نازنینش ایستاد کورتاژ دقیقا یکسال بعدش دوباره باردار ش ...

الهی فدات کاشم چقدر سختی کشیدی تو آخه الهی که کوعچولوتو بغل میگیری اونم سالم عزیز دلم منم ماه اول اقدامم خیلی استرس داشتم اما الان بیخیالم گذاشتم هر موقع که خدا بخواد بده بهم

الهی فدات کاشم چقدر سختی کشیدی تو آخه الهی که کوعچولوتو بغل میگیری اونم سالم عزیز دلم منم ماه اول اق ...

آفرین من زمانی که اصلا فکرش رو نمی کردم باردار شدم ..خدا به همه بده خیلی انتظار سخته...ممنونم از دعات

آفرین من زمانی که اصلا فکرش رو نمی کردم باردار شدم ..خدا به همه بده خیلی انتظار سخته...ممنونم از دعا ...

انشالله گلم انشاالله که خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه 🥀