2777
2789
عنوان

خانوما کسی بوده مقاومت شریان نافی داشته باشه توی بارداری؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4249 بازدید | 21 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو بجنورد یه سونوگرافی هست دکتر داریوش شاهسون خیلی تعریفشو میکنن میگن از مشهدم میان پیش این من خودم پیشش بودم ان تی ۳ جلسه رفتم پیشش ۱۸ هفته ام ۵ بار هر دفعه یه قسمت بدن بچه رو میبینه خیلی میگن کارش درسته منم ازش راضی بودم

اینو یک بنده خدایی به من گفت

پیش ایشون رفتی؟

تو بجنورد یه سونوگرافی هست دکتر داریوش شاهسون خیلی تعریفشو میکنن میگن از مشهدم میان پیش این من خودم ...

اره پیش ایشون رفتم، کوروش شاهسون 

والا همچین خوبم نیست ...اگه خوب بود که اینقد دیر متوجه نمیشد 

من اون روزی ک بهم گفت رشد بچه دو هفته عقبه، هفته ی قبلش پیشش بودم چک کرد منو 

چطور نفهمید یه هفته رشدش عقبه؟

استخوان ران بچم توی ۲۰ هفته مونده رشد نکرده 

چطور ۲۱ هفتگی که پیشش بودم نگفت رشد نکرده، نگفت مقاومت شریان داری 

یهو که طفلک وضعیتش بدتر شد گفت 

تو بجنورد یه سونوگرافی هست دکتر داریوش شاهسون خیلی تعریفشو میکنن میگن از مشهدم میان پیش این من خودم ...

شما بجنوردی هستین؟ 

برای من آسپرین کرد روزی دوتا ، چون با یک آسپرین و یک انوکسا اصلا تغییری ایجاد نشد 

شما بجنوردی هستین؟  برای من آسپرین کرد روزی دوتا ، چون با یک آسپرین و یک انوکسا اصلا تغییری ای ...

نه عزیزم.اونو گفتم یک از یک نفر دیگه شنیدم گفتم به شما بگم

من مشهدم

الان منم دقیقا داروهام همیناست

اره حتما خوب نیست که نفهمیده، خدا ازشون نگذره واقعا 😔

شما بجنوردی هستین؟  برای من آسپرین کرد روزی دوتا ، چون با یک آسپرین و یک انوکسا اصلا تغییری ای ...

سلام بانو خوبی منم مشکلم مثل شما هست بچه تون سالم به دنیا اومد برای من گفتن شاید به مغز بچه فشار بیاد سقط کن

مادرم را به یک صلوات مهمان کنید اجرتون با حضرت زهرا