2777
2789

من می‌خوام توبه کنم میخواستم بدونم گناه های قبلیم پاک میشه نماز هایی که نخوندم چی دروغ غیبت حق الناس اگه میدونید جواب بدید شاید یکی به خدا نزدیک تر شد

❤️برای سلامتی آقا امام زمان عج صلوات🌹

سلام با اجازه شما دوست عزیز منم میتونم مشکل پسرم رو اینجا مطرح کنم 

شش ماهه است و یک گوشش افت شنوایی داره میخواستم ببینم کسی هست که مثل پسر من کری یه طرفه باشه میخوام از مشکلاتش بدونم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوش به سعادتت گلم

توبه واقعی کن.و واقعا عمل کن بهش

نمازهاتو قضاشو بخون.مثلا با نماز صبح یه نماز صبح قضا.با ظهر و عصر یه ظهر و عصر قضا و....

برای غیبت و .... هم دیگه انجام نده.و اگه میتونی حلالیت بگیر

سلام با اجازه شما دوست عزیز منم میتونم مشکل پسرم رو اینجا مطرح کنم  شش ماهه است و یک گوشش افت ...

خواهش میکنم انشاالله که زودترخوب بشه

عزیزم اپ پاسخگو رو نصب کن اونا احکام بلدن کمکت میکنن یا بتویس سایت پاسخگویی انلاین

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
خوش به سعادتت گلم توبه واقعی کن.و واقعا عمل کن بهش نمازهاتو قضاشو بخون.مثلا با نماز صبح یه نماز صب ...

یعنی نماز های قبلی روبایدهمه اشوبخونم

عزیزم سعی کن حق الله را جبران کنی قضای نمازتو بخون روزه هاتو که روزم الان خیلی کوتاهه بگیر حق الناس که باید از خودشون حلالیت بطلبی سعی کن به نیت اون ادما کارای خوب بکنی صلوات بفرستی از این جور چیرا

راستی یه نماز یکشنبه ذی الحجه هست تو مفاتیح که به اسم نماز توبه هم هست بزن اینترنت برات شاید بیاره مهمم نیست که حتما تو یک شنبه ذی الحجه بخونی هر وقت تونستی بخون مگن تنها چیزیه که خدا حق الناسو خودش برطرف میکنه نه اینکه حقشونو نده یه جورایی خودش راضیشون میکنه