2777
2789
عنوان

مادرا توروخدا بیایید کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 30 پست
آره شماراس میگین این جوشه سرشونم یکم سفیده بش سیتریزین دادم 

. داراکولا نیس اسی ی عکس بده

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااا داراکولا منظورت چیه

ازاین مورچه  مانند هس میزنه دسیتو گردنو بدنو چطور توضیح بدم عکس بده ببینم هس اگرن گرمیه

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
مطمعنید؟آره بچم همش میگه مامان میخاره جوشای قرمز سرسفید

عزیزم خواهر زاده منم چند وقت پیش صورتش بعد دستاش و شکمش جوش قرمز سرسفید زده بود دکتر بهش گفت از حساسیت ولی خواهرمم نفهید به چی حساسیت نشون داده. ولی خوبشد خودش برطرف شد. البته خواهر زادم ته گلوشم اونطوری بود که بهش چرک خشک کن داده بود. حتما ببرش دکتر فردا. ان شالله زود خوب میشه. 

سلام عزیزان.میشه برا حاجت دل منم یه صلوات مهمونم کنید. ممنون میشم
عزیزم بچم خوابه بایدلباسشو درارم عکس بگیرم بیدارمیشه 

ببردکتر ببین چی میگ

ازاین مورچه  مانند هس میزنه دسیتو گردنو بدنو چطور توضیح بدم عکس بده ببینم هس اگرن گرمیه

عزیزم دراکولا بیشتر تو بهار و تابستون میشه اونم جاهای مرطوب مثل شمال. اون لامصبم خارشش شدیده و فقط میخارونی پخش میشه و اطرافشو زخم میکنه و ابکی. 

سلام عزیزان.میشه برا حاجت دل منم یه صلوات مهمونم کنید. ممنون میشم
عزیزم دراکولا بیشتر تو بهار و تابستون میشه اونم جاهای مرطوب مثل شمال. اون لامصبم خارشش شدیده و فقط م ...

من شدم تمام گردنم ی ماه پیش پدرمو دراورد بغل چش دخترمم زد ی لحظه گف جوش یاد اون افتادم