2777
2789

۱۹ سالشه بعضی شبا دیر می اومد همسرم ساعت مشخص کرد تا این ساعن باید خونه باشی

از اون موقع اگر حرف بزنه یه سلام والا که هیچ 

غذاشم با ما نمیخوره دیگه تو اتاقشه کلا خونه بودنی 

باهاش حرف زدم میگه تو اتاق بقیخ را نبینم راحتترم 

من اما خییییلی ناراحتم 

خیلی غد هست میترسم به همین روش کلا ادامه بده تا اخر خیلی یه دنده است

مشاورم که کلا میگه گیر ندین دوره اش رد شه 

نمیدونم چه کنم

عزیزم یه صلوات برا تعجیل فرج بفرست انشالله دعای امام زمان عج الله شامل حال همگی مون بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محل ندید دوره بگذره بلاخره باید به قانونای خونه احترام بزارن

الان بت داداشش نزدیکه دوساله قهره جگرمو خون کرده با این گند اخلاقی هاش 

میترسم اینم همینطور طولانی شه

عزیزم یه صلوات برا تعجیل فرج بفرست انشالله دعای امام زمان عج الله شامل حال همگی مون بشه
چند سالشه

پسرتون چند سالشه گلم

لحظه ی دیدنت انگار که یک حادثه بود 🖤🤍حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت 🖤🤍سیب را چیدم و در دلهره ی دستانم🖤🤍سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت🖤🤍 تا سه بس بود که بشمرد و در دام افتد🖤🤍گفت ..یک گفت ..دو افسوس سه را دوست نداشت 🖤🤍من تو خط موازی ..؟ نرسیدن..؟هر گز دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت 🖤🤍درس منطق  نده دیگر تو به این عاشق که  🖤🤍 از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🖤🤍تو میتوانستی به چشمانم نگاه کنی و گلویم را با چاقوی تیز بُبری و من میتوانستم در آخرین نفس  از تو بخاطر خونی شدن دستهایت معذرت بخواهم ......🖤🤍 تاریخ در شب با الکل و زن نوشته شد 🤍🖤
عادیه واقعن نمیدونم چرا شمام مثه مامان من حساسین همش فک میکنین ادم ی چیزیش هست    

با پدرش قهر کنه , و دوسال با داداشش سر اینکه تو خونه زیاد سر و صدا میکنه عادی یه واقعا

الان بت داداشش نزدیکه دوساله قهره جگرمو خون کرده با این گند اخلاقی هاش  میترسم اینم همینطور طو ...

وای چقدر بد قهره 

خدا بهتون صبر بده انشاءالله اینجوری نمیشه به داداشش احتیاج مالی نداره واسه همین دوسال طول کشیده ولی به پدرش احتیاج داره چندوقت دیگه مجبوره آشتی کنه

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
وای چقدر بد قهره  خدا بهتون صبر بده انشاءالله اینجوری نمیشه به داداشش احتیاج مالی نداره واسه ه ...

فرهنگیان هست حقوق میگیره

با پدرش قهر کنه , و دوسال با داداشش سر اینکه تو خونه زیاد سر و صدا میکنه عادی یه واقعا

گفین از اتاقش نمیاد بیرون بابت اون گفتم عادیه

خب بهش گیر میدین لابد حقم دارینا ولی سن حساسیه شاید ی ساعت مشخص براش مشخص کردین بهش برخورده/:

اشتی میکنن ایشالا

دخترم:/ s کاربریم حذف شده  کاربری دس دو نفره
   مشکلتون پس جدیه پدرش باهاش حرف بزنه درست میشه پدر پسری حل میکنن غصه نخورید

همسرم که پیش قدم نشده فعلا چون کار همسرم اشتباه نبوده که قانون گذاشته اشتباه از پسرم هست که میخواد قانون نباشه از طرفی سو استفاده میکنه قانون نبودنی دیر میاد خونه