2777
2789

مم بخاطر فشاربارداری واب دورجنین کم شد توهفته ۳۷ هفته و ۵ روز ختم دادن و بعد دنیااومدن دیدن تنفسش کمه بردنش ان ای سیو و الان ۴ روزه اونجاست منم ک طبیعی میگفتن تا دیقه نود باید بشی برون تواتاق عمل دیدن پشت کمرم بی حس نمیشه کلی امپول زده بودن بعد بی هوشم کردن وقتی چشم بار کردم دیدم بچه ام نیس خدابرا کافر نیاره الان هنو تو دستگاهه و با سرنگ شیرمیدن اما خودم اروم و قرار ندارم ن خواب دارم ن خوراک دارم ن ارومم امابلزمیگم خداروشکر ننیدونم چیکارباید بکنم شماها کسی بودین ک بچه های شمام اینحوری شده باشه وقتی رگا کبودشومیبینم اصلا نمیدونم چی بگم فیط میگم خداروشکر بازمیزنم یهو زیرگریه میشه کسایی ک‌تجربه داشتن بااهام حرف بزنن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسر خواهرم بود، بدنیا اومد تو زمان مناسبش هم بود ریه عفونت کرد و بستری شد، ۱۴ روز بیمارستان بود، دکت ...

اجی حتی ب خودم میگم‌حتی اگ ادم بهترین دکتر وپرستار وداشته باشه خدانخواد دیگ نمیشه اما باز میگم‌نکنه من مقصر بودم برابچه ام‌کم گذاشتم‌بازمیگم‌ گریه نکن

وزنش خوب بوده خاهر😔

غصه نخور آبجی زودی خوب میشه چرا نمیذارن خودت شیر بدي بهش؟ دختر منم 37 هفته 6 روز بود اما خداروشکر دستگاه نرفت بااینک وزنش کم بود دعا میکنم بخير بگذره بازم درکت میکنم ک چ حالی داری خدا نیاره برای هیچکس

گر نگهدار من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

عزیزم چرا اینقد خودت اذیت میکنی دوقلوهای من هفته ۳۲ به دنیا اومدن اونقد ریز بودن دخترم ۱۶۰۰ بود پسرم ۱۸۹۰ بود هر دو رفتن ای آی سی یو منم مثل شما جای کبودی رگ ها اذیتم میکرد گریه ها میکردم علاوه بر این خودمم مریض بودم درد بواسیر داشتم خسته بودم درد بخیه داشتم ۱۶ روز تمام سرپا بودم از بچه ها نگهداری میکردم این وسطم پرستارهای بداخلاق بد دهن که تیشه به ریشه ام میزدن و هزار یک رفتار دیگه از اطرافیان که همه داغونم کرده بودن تو این مدت من یازده کیلو وزن کم کردم از غصه و از نخوردن از درد ولی خداروشکر گذشت الان دوسال هفت ماهه هستن سالم سلامت میگذره بازم خداروشکر هفته ۳۷ بودی شما خیلی بهتر هست اصلا جای نگرانی نداره بچه های نارس طبیعی هست ک با سرنگ شیر بخورن چون توان میک زدن ندارن ولی به مرور یاد میگیرن توکلت به خدا باشه انشاءاله هر چه زودتر مرخص میشه تو آغوشت میگیریش لذت میبری آمین یا رب

مامان دوقلوها هستم😍😍

پسر من همون روز اول واسه تنفس تند و ضربان بالا رفت nicu خداروشکر زود دکتر ترخیصش کرد ، آوردن شیر خورد هم تنفسش نرمال شد هم جون گرفت

۱۷ روزگی هم واسه کرونا لعنتی بستری شد، نمیذاشتن برم بهش شیر بدم، سوند معده گذاشته بودن؛ خانوم دوست همسرم فوق نوزادان گفت سریع مرخصش کن که اونجا بدتر میشه.

یکم استرس داشتم چون قبل این که بستری کنن نمیتونست شیر بخوره، اما خداروشکر تونست و رو به بهبودی رفت

.

سن بارداریت کم نبوده، تا جایی که ممکنه ببین نمیذارن خودت شیر بدی، یا پستونک بخوره و...

با سوند و سرنگ مکیدن فراموش میکنه بچه

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

سلام عزیزم تبریک میگم،اصلا نگران نباش دختر دوم من هفته ۳۶ سزارین دنیا اومد ۱۰ روز ان آی سیو نگهداشتن ،خودم خیلی اصرار کردم نذاشتم بهش شیشه بدن میفرستم با سرنگ و شلنگ گاواژ فکر کنم،بهش شیر میدادم بعد ده روز که مرخص شدم کم کم تلاش کردم بهش شیر دادم ،اونجا چند روز بمونه براش خوبه،انشاالله  به سلامتی مرخص میشه 

اجی حتی ب خودم میگم‌حتی اگ ادم بهترین دکتر وپرستار وداشته باشه خدانخواد دیگ نمیشه اما باز میگم‌نکنه ...

عزیزم چه مقصری؟! ۹ ماه زحمت کشیدی، خدا هم این هدیه رو به شما داده، الان هم افسردگی داری که اینطوری فکر میکنی، باید خدا رو برای سلامتیش شکر کنی، ذکر و دعا بخون، بزودی بغلش میگیری

،