2821
2789
عنوان

کیا مثل منن

166 بازدید | 10 پست

دوستان همش تو اینه یا گوشی خوذم نگا میکنم انگار یکطرف صورتم کجه کسی مثل من هست؟چند سال پیش انگار ابروها و چشمام تا به تا بود الان مدتیه انکار کاملا دو‌طرف صورتم مثل هم نیست تو بعضی اینه ها نرمالم بعضیاشون بد بخصوص اگه از دور اینه ببینم تو بعضی فیلما و عکسا خوبه بعضیاشون خیلی بد اعتماد بنفسم ازدست دادم خیلی ناراحتم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم بقیه میگن مشکلی نیست ولی خودم میبینم خیلی افتضاحه

بابا ما اشتباه میبینیم صافیم 

من یجا خوندم بعضی کجی ها خودش زیبایی صورته 

برا عمل دماغمم رفتم دکتر گفت هیچ دماغی کامل صاف نمیشه باز چند درصد کج میمونه منم دیگه گفتم کجی بخشی از ماست چه بسا قشنگم باشه🤣

تاپیکامو نخون  
بابا ما اشتباه میبینیم صافیم  من یجا خوندم بعضی کجی ها خودش زیبایی صورته  برا عمل دماغمم ...

مبدونی من انکار یکی از چشمام بزرکتره یکیش کوچیک اون ازارم میده دماغ برام مهم نیست ببخشید عزیزم کجا خوندی بعضی کجیا قشنگه مثلا چ جور 

مبدونی من انکار یکی از چشمام بزرکتره یکیش کوچیک اون ازارم میده دماغ برام مهم نیست ببخشید عزیزم کجا خ ...

اسمشو یادم نیس نوشته یه دکتری بود 

کلا دماغو گفتم بگیری بری من الان لبمم کج میبینم ولی هرکی بهم میرسه میگه لبت خیلی خوشگله 

به صورت بقیه دقت کن میبینی یه عده خیلی کمی کاملا قرینه هستن ولی چون همه رو از دور میبینیم متوجهش نمیشیم خودتو از دور ببین میبینی نرمالی

تاپیکامو نخون  
اسمشو یادم نیس نوشته یه دکتری بود  کلا دماغو گفتم بگیری بری من الان لبمم کج میبینم ولی هرکی به ...

مرسی گلم من پلک چشم‌ راستم افتادست و اتکار چشمم کوچیکه همون طرف صوزتمه ک انگار افتاده شدن و کوچیکتره

یعنی کسی مثل من نیست!

مثل شما هستم چشم چپم از کودکی کوچکتر بوده و افتادگی پلک داشتم ولی معلوم نبوده  الان که ۵۲ سالمه بیشتر افتادگی به چشمه میاد منم عکس می گیرم از سمتی می گیرم که چشم م کوچکتره او ن جوری  طبیعی می افتم ولی خدارو شکر هر کی می‌بینه بهم می گه ۵۲ ساله به نظر نمیای خیلی خوب موندی  دلت جوون باشه ظاهر زیاد مهم نیست دخترم  دست رو شاد نگه بدار

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم