الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به عنوان یه بچه طلاق میخوام به همه پدر مادرایی که طلاق گرفتن یا میخوان بگیرن بگم آخه بی انصافا چرا وقتی بچه ساختین خوش بودین الان ناخوشین؟ چرا فکر نمیکنید اون بچه به خونش به وسایل خونه به بودن بین پدرو مادرش عادت کرده چرا یه بچه رو آواره میکنید 😭 هنوزم زخمی ک خوردم از طلاق پدرو مادرم رو دلم هست هیچوقت هم پدرمو بابتش نمیبخشم هیچوقت
اره من اگ ازشونجدا بشم سر مراسم ختمشون هم شاید نیام ازبس بهم بی احترامی کردن زندگیم خراب کردن تو زندگیم دخالت میکنن پدرشوهرم مثل همی زنا تو کارای زناشویی هم دخالت داره اخه خجالت نمیکشی حیانمیکنی ماخجالت میکشیم بخدا
وااای مثل ما خون به دل کردنشون و دخالتهاشون که امریست عادی خدا ازشون نگذره میگفت اونجایی پسرم را م ...
اره نمیدونم ب اونا چ ب منم گفتن اگ دوباره بچه دارشدی طلاقت میدیم اخی یکی نیست بگه مگ تومیخوای زحمتشو بکشی مثل زنای کثیف تو کارای مردم دخالت میکنن اخه یکم حیا احترام کنین