2777
2789

همه چیز از یه نامه کوفتی شروع شد که کاش هیچوقت جواب نامه رو نمیدادم🙂منم کنجکاو جواب نامه دادم فرستادم براش

نامه در مورد یه ابراز علاقه از طرف پسر خالم بود

که من از اولشم هیچ احساسی بهش نداشتم

ولی فقط جایی که اون بود دوست داشتم باشم جلب توجه کنم

شمارمو از خالم گرفته بود هر روز پیام میداد ولی من جوابشو نمیدادم

زیادی مغرور بودم و هم دوسش نداشتم نمیدونستم باید چکار کنم

بعد این اس ها ادامه پیدا کرد دیگه من واقعا عصابم ریخته بود بهم که یه ماه پیش زنگ زدم بهش گفتم ناراحت نشو منم دوس ندارم الکی پای من وایسی وقتی من هیچ حسی ندارم بهت

اونم اصلا حرفی نزد گوشی قطع کرد :)

منم یه مدت اصلا بهش فک نمیکردم عین خیالم نبود حس میکردم راحت شدم

که الان دو هفتس یه جور احساسی دارم انگار من این وسط وایسادم یه طرفم دوسش دارم یه طرفم دوسش ندارم .

کلا حتی از احساس خودمم مطمئن نیسم نمیدونم چمه😐😂

خیلی رویا به خودم بدهکارم💫👌

عهه یاد کلاشینکف افتادم😂

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیزی بهت بگم برگام ریخت فکر کردم خودم نوشتم اینو😳مگه میشه اینقدر اتفاقاتی مثل هم تو زندگی ما افت ...

میشه بگی تو چکار کردی😁

فکر کردم زمان نامه نگاری برا دهه شصت و اوایل هفتاد بود اون موقع ها که نوجوان ها گوشی نداشتن

نه عزیزم من ششم تازه تموم کرده بودم 

الان دهمم😂