2777
2789

بچه ها من هرچی میخورم حالت تهوع شدید میگیرم نخورمم داعم حالت تهوع دارم خیلی وقته و شدیدا معده درد دارم ، احساس خستگی داعمی دارم

کسی هست این مشکلو داشته باسه ؟چجوری خوب شدین؟

حامله هم نیستم مجردم

منم حالت تهوع دارم ولی معده درد نه میگن مال استرسع استفراغ هم می‌کنی یا فقط حالت تهوع؟

نه فقط حالت تهوع،یه جورایی انگار مثلا حاله معدم خوب نباشه چنین حالتی دارم نمیدونم چرا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فقط حالت تهوع،یه جورایی انگار مثلا حاله معدم خوب نباشه چنین حالتی دارم نمیدونم چرا

وای منم دقیقا

روزایی که می‌خوام برم دانشگاه بیشترم میشه 

نمی‌دونم چرا 😭

Nurse, graduated from TUMS 👩🏻‍⚕️

وای منم دقیقا روزایی که می‌خوام برم دانشگاه بیشترم میشه  نمی‌دونم چرا 😭

ببین من استرسو دارم خب؟ولی داعم استرس ندارم،داعم همین حالتو دارم،رفتم دکتر گفت ازمایش بده میکروب معده احتمالا داری ، به نظرت میشه ماله اون باشه؟

ببین من استرسو دارم خب؟ولی داعم استرس ندارم،داعم همین حالتو دارم،رفتم دکتر گفت ازمایش بده میکروب معد ...

وقتی که میری دکتر ازت کلی آزمایش میگیرن تا مطمئن بشن بیماری جسمی نداری

اگه نداشته باشی مال استرسع میفرستنت پیش روانپزشک

شاید مال میکروب باشع ولی من فک میکنم استرسع

Nurse, graduated from TUMS 👩🏻‍⚕️

ببین من استرسو دارم خب؟ولی داعم استرس ندارم،داعم همین حالتو دارم،رفتم دکتر گفت ازمایش بده میکروب معد ...

اره منم میکروب معده داشتم بی اشتها بودم کلا همش حالت تهوع و اسهال 

او خداوند ناممکن هاست در حالی که تو بر ممکن گریه میکنی😊❤🌈 
نه فقط حالت تهوع و بی اشتهاییو درد،ولی من ساله پیش کلی آنتی بیوتیک خوردم نمیدونم چرا باز همینجوری شد ...

انتی بیوتیک بدرد نمخوره...امپرازول بخور..نه که برو دکتر بازم یه ازمایشی چیزی مینویسه برو‌بده بهرحال 

او خداوند ناممکن هاست در حالی که تو بر ممکن گریه میکنی😊❤🌈