2777
2789

شام رفته بودیم رستوران یه جای خیلی شلوغی بود بعد یه اقایی تنها اومده بودروبروی ما نشسته بود و مدام به ما نگاه میکرد حالا شوهرم میگه به من نگاه میکرده من میگم شاید به دخترم که کوچیک و بانمکه نگاه میکرده بازم دقیق نمیتونم نظر بدم البته خودمم متوجه نگاههای سنگینش بودم اما برام مهم نبود چش ملت رو نمیشه کور کرد با نگاه هم چیزی از کسی کم نمیشه بعد شوهرم رفت تو خودش یهویی قیافه اش اویزون شد بعد که غذامون تموم شد خواستیم بیایم بیرون یهو شوهرم رفت سپت اون اقا و درگوشش یواش دوسه تافحش ابداربهش گفت و اومد بیرون اون اقا هم دنبالش دوید بیرون و باهاش گلاویز شد این داد میزد اون داد میزد ملت اومدن جلوشون گرفتن اما من تو اون شلوغی خیلی خجالت کشیدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا رفتار متمدنانه ای نبود به نظرم.ولی خب ذهن مردا شبیه ما کار نمیکنه.شاید از نظر خودش و همجنساش که اینو بشنون خیلی هم خوب کرده

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

ای وای 

پامیشدی جاتو عوض میکردی

هم خیال شوهرت راحت میشد هم باخیال راحت خودت غذا میخوردی

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️

من نفهمیدم واقعا طرف با منظور نگاه می‌کرد یا نه. اما در هر صورت شوهرت میتونست مثلا جاشو با تو عوض کنه و یه چش غره بهش بره اگه واقعا منظوری داشت. گلاویز شدن و فحش دادن اصلا قشنگ نیس والا