2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سی و سه که عالیه.دلم برا بچم کبابه    

میدونم عزیزم شرایط سختی داری ولی باورکن برامنم توبیمارستان سخت بود

همش نگران بودم ومیترسیدم، حس میکردم خودم کوتاهی کردم ولی خیلیااینجوری شده بودن، ان ای سیو بچهاپربود

لایک نکن، اعلاناتم پره🤕🥴، براعکسا تگم کنین🤩🥰
۳۳ خوبه.بتونی تا ۳۵ نگه داری عالی.بعد اون بچه رسیده تقریبا

الان 35هفتم وخونه مادرمم استراحت مطلقم تابگذره، یروزرفتم تامطب دکتربرگشتم شب دلدردولکه داشتم

پسره بچم

چندتا سوال میپرسم درست جواب بده ریه هاش چطوری بود متظور این هست که دکتر گفت چند روز به دستگاه نیاز داره من پسرم ۸ماه به دنیا اومد علتش شوک مردن مادربزرگم بود الانم ۶سالشه توی دستگاه نباید ناراحتت کن خدارو شکر که خودت خوبی و سوال بعدی شیر داری با چی تغذیه میشه 

نه طبیعی.دلم برا بچم کباب شد

عزیزدلم انشالابحق امام زمان اینروزامیگذره وبسلامت بغلش میکنی، نذرکن صحیح وسلامت بغلش کنی اسمشویاعلی یامحمدبذاری، ازته دلت دعاکن وبخواه ازخدا، وقتیم بسلامتی بغلش کردی حتمانذرتو ادا کن. 

مطمعن باش نتیجه میگیری

چندتا سوال میپرسم درست جواب بده ریه هاش چطوری بود متظور این هست که دکتر گفت چند روز به دستگاه نیاز د ...

عزیزم ریه هاش نمیدونم تشکیل فکر کنم نشده بوده امپول ریه زدن میگفتن امروز از دیشب بهتر بوده.با اکسیژن نفس میکشه سرم وصلشه فعلا شیر ندارم و با شیر تغذیه نمیکنه.دعا کن