سلام تا الان ۱۴ تا دندون دراورده بعد همیشه دوتا دوتا درمیاره خیلیییی سخت مریض میشه تب میکنه یکم اسهال میشه هردوهفته تقریبا این شکلی میشه میبریم دکتر چقدر پول خرج میکنیم دفترچه هم نداریم داروهاشم نمیخوره ب زور میدم باز تف میکنه بیرون خلاصه الان دوباره دندون دراورده بیحاله چیکار کنم باز ببرم دکتر بنظرتون یا جیکارکنم؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هیییییییچی نمیخوره نه فقط الان کلا هیچی نمیخوره فقط آب میخوره
عزیزم گوشت گوسفند تازه بخر اندازه کف دست یکم کوچکتر که قورت نده خفه بشه کباب کن یزره نمک بزن آبدار تر بردار با سوزن سوراخ کن و بانخ مثل گردنبند از گردنش آویزون کن زیرش یک پیشبند تمیز ببند که تمیز بمونه ونخ وسوزن با گلاب ضد عفونی کن کمکش کن بده دستش تا بکشه به لثه هاش آبش مقوی هست لثهاش هم درد داره هم خارش سریع میزنه بیرون چون محکم خودش میکشه به لثه قلوه هم کباب کن کوچولو با دوانگشتت له کن یزره یزره بزار دهنش حتما خودت پیشش باش که خفه نشه مادرشوهرم همه بچها ونوه ها رو اینطوری بزرگ میکنه ونتیجه عالیه
مواظب باش شیشه نترکه ماهیچه حیف بشه اگه خواستی کنسرو گوشت بپزی یا همونو میتونی کباب کنی ولی اندازشو نه خیلی بزرگ بگیر نه خیلی کوچیک اگه انداخت زمین کثیف شد دلت نسوزه یا کلا نیم ساعت کنارش بشین. براش بکش لثه هاش آروم آروم تا یاد بگیره