2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما الان نشونیم و چند روز دیگه عقدمونه

نامزدم و خانوادش خارج از کشور زندگی میکنه

خواهرش ک برای مسافرت اومده بود خواهرش میشه جاریه خالم هم از قیافم خوشش اومد هم بخاطر اخلاق خوب خالم ک مصلا منم اخلاقم خوبه و معیارشون اخلاق خوب بود

من از اوناش نیستم که تو بیو چیزی بنویسم 😏

اومد خاستگاریم بابام مانع این ازدواج بود اما اونا راضیش کردن و همه چی موکول شد ب زمانی ک پسره بیادو ما ببینیمش   دقیقا چهار روز دیگه

تو این مدت با پسره صحبت نکردم اما مامانش ی وقتایس زنگ میزد و با مامانم ی وقتاییم با خودم صحبت میکرد تو این مدت اخلاقش خوب بود و همش قربون صدقم میرفت میگف ما دوس داریم عروسمون اومد اینجا درسشو ادامه بده پیشرفت کنه ازاد باشه راحت باشه حالا دیروز ک زنگ زده ی جوری مصلن میخواس حرفشو ب کرسی بشونه و جوری ک من نفهمم مخمو بزنه فک کرده من خرم میگف

الان دخترا زرنگ شدن رو حرف شوهراشون حرف نمیزنن ک  زندگی خوبی داشته باشن ما از دخترای الان خیلی راضیم بهتر از قبلا زرنگن همیم دختر بزرگ منو ببین

دخترم اومد دو تا از کتاباشو فشرده خوند زبانشو ک یاد گرفت دیگه گراشت کنار همون بس بود الان سرش ب خونه داریو زندگبشه زندگی خیلی خوبیم داره خداروشکر معنی حرفاش این بود من درس نخونم و شوهرم هرچی گفت بگم چشم مادرشوهرم ب قدری زرنگ و زیرک و مارموزه واقعا ازش ترسیدم اگه فکر میکنین با زندگی باهاشون مشکل میخورم اصلا عقد نکنم و وسایلشونو پس بدم

دخترم اومد دو تا از کتاباشو فشرده خوند زبانشو ک یاد گرفت دیگه گراشت کنار همون بس بود الان سرش ب خونه ...

عقد وقتی که طرف ندیدی اصلا هنوز و باهاش رفت و آمد نداشتی خیلی اشتباهه تو اصلا زیر بار عقد نرو تا وقتی باهاش در ارتباط نبودی تو اصلا هنوز هیچ شناختی از اونا نداری چه خودش چه خونوادش.

بنظرمن که ای حرفام الا نشونه خوبی نیست.

در کل عجله نکن عقد نکن بگو بایددبیشتر همو بشناسیم یا اصلا بهم بزن ازدواج تو فاصله بدون شناخت واقعا سخته.

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم