2777
2789
عنوان

کارت ملی جدید😕

| مشاهده متن کامل بحث + 2148 بازدید | 61 پست
ی برگه بهت میدن  و کارت ملی جدید هم هیچوقت نمیاد 😅 همو قدیمیه رو با برگه ک بهت میدن میبری او ...

امضات  

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
با این برگه نمیتونه همه کاراشو راه بندازه مثلا کارت بانکی نمیتونه بگیره چون کد کارتش فعال نیست 

واقعا؟؟؟ من برای کارای اداری نیاز به کارت ملی جدید دارم حالا چکار کنم نمیشه چندسال صبر کرد اخه😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه معلومه که نیومده  الان داره ۵ سال میشه  خاک تو سرشون عرضه یه کارت ملی ندارن اونوقت دن ...

پیگیرش هم شدی ؟؟

زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه می‌توان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان  خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴‏بیا واقع‌بین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁 ‏یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون می‌گفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒
با این برگه نمیتونه همه کاراشو راه بندازه مثلا کارت بانکی نمیتونه بگیره چون کد کارتش فعال نیست 

میشها همسر من استاد گم کردن کارته چندین بار گرفته

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

واقعا؟؟؟ من برای کارای اداری نیاز به کارت ملی جدید دارم حالا چکار کنم نمیشه چندسال صبر کرد اخه😕

همسر من با همون برگه سند خونه هم زده ب نام خودش

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

اخه انقد بد عکسم و عکس کارت ملی قبلیم زشته روم نمیشه برم جدید بگیرم🤣🤣🤣ولی الان مجبورم

من بابام تو این کارا خیلی زرنگه☹

سریع میره دنبالش

سهام عدالتم اون باعثش شد😅

بما همون موقع ها گفت رفتیم دنبالش

منتها شوهرمم مثل تو تنبلیش میومد🤌🤣

بزور کشوندمش رفتیم اونجا خودشون ازمون عکس گرفتن

منم عکس کارت ملیم همچین خوب نیفتاد

منتها سیاه و سفیده

کاملا تیره اش کردن خیلی خوشگل شده😅❤

صبا جونم چرا کاربریت ترکیده ...‌😮‍💨😮‍💨 اکانت جدید ساختی حتما بیا نی نی سایت و بهم پیام بده منتظرم .... خیلی بابت تو و زهرا ناراحتم ، چون از جفتتون بی خبرم ....💔💔
میشها همسر من استاد گم کردن کارته چندین بار گرفته

کارت ملی جدید رو داشته ؟؟ یا اصلا نداره و با همون برگه گرفته 

چون خواهر شوهرم الان اقدام کرد با اون برگه نتونست کارت بانکی بگیره 

فقط سیم کارت گرفت 

زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه می‌توان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان  خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴‏بیا واقع‌بین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁 ‏یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون می‌گفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒
من بابام تو این کارا خیلی زرنگه☹ سریع میره دنبالش سهام عدالتم اون باعثش شد😅 بما همون موقع ها ...

من شکل میمون افتادم کارت قبلیم🤣 هرجا نشونش دادم گفتن تو نیستی با ذره بین صورتمو نگا کردن واقعا انقد خجالت میکشم نشون کسی بدمش

امضات    

😄

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فدای خالِ دو چِشمون عَسلیتُم❤️تو که مال مُنی یا مالِ مردم اگر مالِ مُنی دورت بِگَردُم ..‌.💫💋https://abzarek.ir/service-p/msg/2323222 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

بابا جان از سال ۹۷ دیگه نتونستن بزنن  تو سایت پیگیری هم میکنی فقط بهت یه بیلاخ نشون میدن

واا مگه میشه 

کجا زندگی میکنید ؟

کارت ملی جدید رو داشته ؟؟ یا اصلا نداره و با همون برگه گرفته  چون خواهر شوهرم الان اقدام کر ...

اره با اون برگه .

هر جا کارت راه نبوفتاد مثل همسرم بگو مگ دادید ک میخواید؟ کارت راه میوفته😂