سلام دوستان.مطمئنم همسرم داره پنهون ازم فیلم متهجن میبینه ولی نمیتونم ثابت کنم. هنوز به خودش چیزی نگفتم. تقریبا دو هفته پیش رفتم گوگل گوشی همسرم یه چیزی سرچ کنم کلمه س رو که تو کیبورد زدم بهم کلمه س ک س ی رو پیشنهاد داد.اولش شک داشتم گفتم شاید همینطوری خودش پیشنهاد میده. بعدش رفتم حذفش کردم از کلمات پیشنهادی دو سه روز زدم نیومد ولی بعد اینکه شوهرم تو خونه تنها بودم بازم زدم تو کلمات پیشنهادی بود. از تاریخچه گوگلش هم حذف میکنه. من چطور بهش ثابت کنم؟ چون بهم قول داده بود نگا نکنه و هر وقتم خواست نگا کنه قبلش به من اطلاع بده.حالم خیلی بده
اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بنظرم خیلی مهم و غیر مستقیم بروش بیار متوجه شدی و سرد شو یکم
به طور اتفاقی با اینجا آشنا شدم و اوایل سال 97خواننده بودم.تیر 97عضو شدم و لغو زدم و همچنان خواننده بودم.دی 97عضو بودم تا شهرویور 99که نمیدونم چرا ترکیدم و الان در خدمتتونم.خانم آقامون هستم.اگر تاپیک زدم دلداریم بدین و هی مخالفت نکنین آفرین.و در آخر عاشق دخترمم و ی دنیا امیدواری و حال خوب.