2777
2789
عنوان

اگه جای من بودی چیکار میکردی

468 بازدید | 20 پست

سلام 

ببینین از اونجاش بگم که ما طبقه بالا مادر شوهرم اینا زندگی میکنیم حدود ۶ساله عروسی کردیم و تموم این چیز هارو مثل  خونه و عروسی و وسایل خونرو شوهرم جور کرد حالا جهاز من جدا منظورم از کمک خونواده خودشه که هیچ جوره نبودن.

تو این مدتم وسط هاش پدر شوهرم هی از کار بیکار میشد میشست خونه و قرض و قرعه هاشونو شوهرم میداد.تا خورد و خوراک و خرجی 

بعد تصمیم گرفت واسش ماشین بخره باهاش کار کنه حدود ۸۰تومن با قرعه هایی که به خودمون دراومده بود و مامانش زحمت کشید برداشت گذاشت رو پول ماشین باقیشم شوهرم جور کرد و خریدن هنوز یماه نشده بود ک میرف سرکار رفت و با چک گوشی خرید همین امروز فهمیدم چک اونم شوهرم پاس کرده و دیگه باهاش بحثم شد گفت از هر دو طرف تو فشارم میذارید و این حرفا ولی بقران تا همین الانش درکش کردم هی گفتم باباشه خونوادشه ولی دیگه دارم میبینم تمومی نداره کار اینا شما جای من بودین چیکار میکردین؟  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی ادم بی فکر باشه و برای ایندش برنامه ای نداشته باشه میشه این دیگه . پدر شوهر شما هم دقیقا ادم بی فکریه . چایی باید سرش به سنگ بخوره تا درست بشه . با همسرت نجنگ . بزار خودش خسته بشه . 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

من الان مثل تو هستم و کاری از دستم برنمیاد با این تفاوت که پدرشوهر ندارم و مادرشوهرم خونه که هیچ یه هزاری هم توی این۸سال حتی برای کادو عروسی و کادوتولدبچه و...بهمون نداده درعوض تمام خرجاش با وجود۵پسر دیگه فقط با شوهر منه تازگیا چشمش رو عمل کرد و رفت بیمارستان خصوصی۸تومن هزینش شد

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
😂جالب اینجاس ک هر دفعه میگم چیزی من میشم مقصر بی درک  

درکت میکنم ولی خود همسرت باید متوجه بشه . مخالف کمک کردن با خانوادش نیستما ولی زیاده روی باعث میشه خودشون تکونی نخورن 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
وقتی ادم بی فکر باشه و برای ایندش برنامه ای نداشته باشه میشه این دیگه . پدر شوهر شما هم دقیقا ادم بی ...

دقیقا بخدا با اینکه صااف روز ۲۰م امروز چک داشت، خب اونی ک واسه فردا چک داره خودشم از یکی دیگه گرفته باید شب قبلش پولو بریزع به کارت طرف که اونم حسابش خراب نشه.خواااب بود صبح شوهرم رفت پایین واسه طرف کارت ب کارت کرد اونم ب خواب شیرینش ادامه داد دارم جر میخورم از حرص

اگر این کمک کردن ها ب زنی مالی خودم اسیب نمیزد و فشار نمی اورد مشکلی نداشتم . 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...
اگر این کمک کردن ها ب زنی مالی خودم اسیب نمیزد و فشار نمی اورد مشکلی نداشتم . 

فشار که نمیاره اونم میگه من واست چیزی کم نذاشتم دلی خب دو شیفته کار میکنه دو جا منم میگم با این زحمتی ک تو میکشی حداقل بتونیم سالی کمش ۲۰ تومن پس انداز داشته باشیم یا مثلا بده سال بعد ماشینو عوض کن 

درکت میکنم ولی خود همسرت باید متوجه بشه . مخالف کمک کردن با خانوادش نیستما ولی زیاده روی باعث میشه خ ...

امروز همونو بهش گفتم.گفتم وقتی پشتشون ب تو گرم باشه تا عید یکیم مامانت میره برمیداره چکشو تو باید بدی 

😂جالب اینجاس ک هر دفعه میگم چیزی من میشم مقصر بی درک 

کی به تو میگه بی درک؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دلت خیلیم قشنگه والا

خیلیا با یه بارشم ناراحت میشن چه برسه به ۶ سال

الهی خدا بهت عوضش رو بده

نه عزیزم نه طلاق نه دعوا نه خیلیم مسالمت

با زبونی که خودت بلدی یواش یواش به شوهرت بفهمون

و اینکه داره میگه از دو طرف تحت فشارم مطمئن باش یعنی خودشم خسته شده ولی خب پدر مادرشن چیکارکنه

بعضی وقتا مردا خودشون میدونن شرایط اصلا خوب نیست ولی چون پدر مادرشونه نمیان مستقیم به تو بگه آره خسته شدم بابام چرا اینجوری مامانم چرا اینجوری

بترس از آن که در دنیا ندارد جز خدا یاری که نابودت کند آهش اگر قلبش به درد آری
فشار که نمیاره اونم میگه من واست چیزی کم نذاشتم دلی خب دو شیفته کار میکنه دو جا منم میگم با این زحمت ...

اهان خب در این صورت درسته . چون اولویت ادم زندگی خودشه . اگرم میخواد کمکی ب پدر مادر باشه باید معقول باشه ن اینک خرج زندگی اونها هم داده باشه . سعی کن ب همسرت بگی کمتر کنه این کمک های مالی رو . ولی تحت فشارش نزار ک ببره . خیلی منطقی همینجوری ک اینجا گفتی ازش بخواه

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...