2777
2789
عنوان

يه راه مطمئن برابچه دارشدن 😑

2286 بازدید | 161 پست

كافيه به هيچ وجه بچه نخواى وتمام تمركزت روبزارى براى جلوگيرى اونوقت خودبه خودباردارميشى براى محكم كارى يه واكسن كروناهم بزنيد😑😑

بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم چرا با واکسن یا خود کرونا همه باردار شدن 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
و منی که تمام این کار هارو کردم و واکسن کرونا هم زدم و باردارم...😂😂

واكسن كرونا روى بچه تاثيرنداره خيلى ميترسم اخه همون ماه كه واكسن زده باردارشدم

بچه ها کمک کنید دخترم ازشب تاصب شیر میمکه ازپهلوام درد میکنه یسال نیمشه دارم از شدت درد میمرم  این چن مدته ایطوره

اگه نذر آقا امام زمان باشه  چقد کمک میکردی برا حاجت روایی💚
نمیدونم چرا با واکسن یا خود کرونا همه باردار شدن 

احساس ميكنم تقويتى ميزنن اخه هى براماكلاس مشاوره ميزارن كه بچه بيارين ديدن مانميتونيم خودشون دست بكارشدن😁

واكسن كرونا روى بچه تاثيرنداره خيلى ميترسم اخه همون ماه كه واكسن زده باردارشدم

سینوفارم زدی؟

فکر نکنم مشکلی باشه(هرچند بهتره تو بارداری واکسن زده نشه)

من یک ماه قبل بارداری برکت زدم مشکلی نبود

Bir gün tüm hayatın gelecek.Gözlerinin önünden geçer,Yani görülmeye değer bir şey yap