ازبس دوسه هفته است قرص مسکن خوردم معده درد براولین بار چه کنم😭😭😭بخاطر دندون درد قرص خوردم الان معده ام داغونه
💫اونیکه ازماسره خدای بالاسره💫 خواهرجان این مردم برای جنس ارزان ترمزمیزنن فرقی هم نداردبرایشان میوه وپیازباشدیاانسان جنس ارزان مشتری زیاددارد خواهرم خودراارزان نفروش حجاب یعنی من جواهرم وهرکس لایق من نیست
من به همه خواسته هام رسیدم و میرسم آرزو ب دل تو گور نمیرم تازشم برای اون دنیامم کلی توشه میخوام جمع کنم آخه ما اینجا مسافریم میدونید که زندگی واقعی و من و شمای واقعی اونجاس اینجا ما ی کالبد مثل یک جلد و لباسیم موقعش که برسه این لباس پر از درد و غم و رنج مادی رو میزاریم زمین و خیلی سبک و سریع میوفتیم تو تونلی ک هدایت میشم ب سمت حساب کتاب مبادا حتی شاخه درختی رو بشکنی حق کسی رو بخوری میگن اونجا بیشترین چیزی ک بازخواست میکنن حق مردمه حق الناسه مبادا گردنت بمونه وگرنه اونجارو هم خراب کردی خدا کمکمون کنه خدارو هزار بار شکر زندم ن بخاطر ترس از مردن بخاطر اینکه فرصت دارم اشتباهامو جبران کنم و در آخر یک صلوات بفرست برای حاجتم خدا خیرت بده ⚘
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نبات داغ چجوی درس میکنن؟اوف خوابم میاد ازدرد معده خواب نمیرم یعنی معده ام خراب شدقرص پاکستانی خوردم 😭😭😭
💫اونیکه ازماسره خدای بالاسره💫 خواهرجان این مردم برای جنس ارزان ترمزمیزنن فرقی هم نداردبرایشان میوه وپیازباشدیاانسان جنس ارزان مشتری زیاددارد خواهرم خودراارزان نفروش حجاب یعنی من جواهرم وهرکس لایق من نیست
ماست واسه سوزش معده خوبه معمولا. اما اگر استرس نداری و سابقه سوزش معده هم نداشتی نگران نباش از عوارض همون آموکسی سیلینه احتمالا. دورهش که تموم شه سوزش معده ت هم میره
« اگر بیفسرد این دست، کدام شاخه به اعماق آفتاب، رها میشود؟ اگر بپژمرد این چشم، کدام آینه بر قامت جهان، میتابد؟ » محمد مختاری🌱/ من برگشتم باز، برای چهارمین بار، چون تا جون دارم نه شمع روشن کردن فراموشم میشه، نه بیزار بودن از بانی تاریکی...💔
ماست واسه سوزش معده خوبه معمولا. اما اگر استرس نداری و سابقه سوزش معده هم نداشتی نگران نباش از عوار ...
مرسی گلم نه سابقه معده درد نداشتم فقط اعصانی که میشم معده ام درد میکنه وقتی اتفاق خیلی بدی خدای نکرده بیوه الان که دارم دارو مصرف میکنم از هموناست الان این موقعه ماستم ندارم
من توداروخونه کار میکردم سه سال اسم چن تا از قرصایی که تسکین معذه درده مینویسم برات ببین داری ...
عزیزم تاریخشون کجا نوشته من اصلا نمیدونم