2777
2789
عنوان

بی تجربگی+نگهداری نوزاد

482 بازدید | 43 پست

خانوما بچه اول نگهدادیش خیلی سخته به خصوص ک بی تجربم باشی.من دخترم۲ماهشه  از اولم مایل به گرفتن سینم نبود چون بلدنبودم بهش شیربدم بعدکه عادت کرد در حد ۲تا۳دقیقه سینموگرفت نه بیشتر الان تازگی سینمومیگیره قلپ قلپ صدامیده بعد سرسینمو میکشه درمیاره شیرم میریزه به لباس و ایناش همش خیس میشه همش درحال شیردوشیدنم به نظرتون جیکارکنم سینموبگیره دکترم میگف باید حداقل۲۰دقیقه بخوره.الان ۲ماهشه

شیرمم مشکلی نداره میدوشم تو شیشه میخوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خپ ب شیشه عادتش نده !  مگ تو مراکز یادت ندادن چجوری بهش شیر بدی ؟

نه بیمارستان قشنگ توضیح نداد فقط یه  کتابچه داد منم سینم بزرگه و دستم کوچیک خیلی سخته برام.خب وقتی سینمو نمیخوره زیاد مجبورم بهش شیرخشکم بدم باشیشه

اشکال کارت همینه که می دوشی تو شیشه بهش می دی!!!    بچه ات یاد نگرفته مک سفت به سینه ات بز ...

خب وقتی نمیخوره مجبورمدشیرخشک کمکی بدم بهش. بعداوایل زایمانم شیرنداشتم اصلا

تابیادبخوره لباسش کلاخیس شده بازم بهش میدم سرجمع زیادبخوره۵دقیقس

سینت هر چ قد درشت باشه باید با انگشت اشاره و وسط سینرو جمع کنی ک فقط نوکش بیرون باشه بعد بدی ب بچه انگشت شستت هم باید بالاتر از انگشت اشارت باشه دوتا انگشت کوچیکه و انگشت حلقت هم پایین تر از انگشت وسط که کاملا راحت بتونی جمع کنی 

اینم یادت باشه حتما باید صاف بشینی که شیرت بیاد 

باید صبور باشی ک بچه عادت کنه اگ صاف نشینی بچه نمیتونه میک بزنه تازه بچه ها همین جورین فکشون سریع خسته میشه فقط باید صبوری کنی

من بچم ی بار انقددد گریه کرد ک کم‌مونده ببود از حال بره 

بردمش دکتر انقدددد دعوام کرد گفت صاف ننشستی بچه نتونسته شیر بخوره از گشنگی داره جیغ میزنه 

بهم یاد داد ک چیکار کنم زیاد یادم نیس ولی گفت حتما باید صاف بشینی بچرو بالا نگه داری تا شیرت بیاد و بچه بتونه میک بزنه 

سینت هر چ قد درشت باشه باید با انگشت اشاره و وسط سینرو جمع کنی ک فقط نوکش بیرون باشه بعد بدی ب بچه ا ...

خیلی خستم میکنه گریه میکنه بخام شیرش بدم لباساشو خیس میکنه بعضی وقتا فکر میکنم شیرموقطع کنم دلم میسوزه.

سینت هر چ قد درشت باشه باید با انگشت اشاره و وسط سینرو جمع کنی ک فقط نوکش بیرون باشه بعد بدی ب بچه ا ...

من بچه دوم همش می خوابیدم و شیر می دادم اتفاقا بهتر بود هم استراحت می کردم هم شیر می دادم!!!

عزیزم ببین فیلمشو دانلود کن یاد بگیر خیلی راحته

منم سینه ام بزرگه اما با یه دست جمع میکنم

بعدم اگه بچه لباسش خیس میشه براش پیش بند ببند

اگرم سینه نگرفت بهش شیشه نده..تا مجبور بشه سینه ات رو بگیره

ماشالله شیر سینه ات زیاده

اما باید با دست حالت قیچی بگیری تا فشار شیرت خیلی زیاد نباشه بچه نتونه بخوره..اگه بازم فشار سینه ات خیلی زیاد بود..بدوش ولی نده به بچه ..بزار یکم فشار سینه ات کم بشه

دخترت گرسنه بشه و مطمئن باشه شیشه نیست سینه ات رو میگیره

در ضمن گلم نوزادان رفلاکسی اکثرن سخت از سینه میخورن و بیشتر تمایل به شیشه دارن مطمئنی رفلاکس نداره؟

اگه تو این سایت حرفی بهت زدم که بهت کمک کرده،حال دلتو خوب کرده،شادت کرده ........لطفن برام دعا کن..اول واسه پسرم بخاطر سلامتیش😔و دوم وضعیت مالی مون که اصلن جالب نیست😐دمت گرم..اجرت با خدا....دوستای گلم لازم نیست همیشه بقیه رو ریپلای کنید و شروع کنید به بحث و جدل باهاشون که‌ دارن اشتباه میکنن...کافیه فقط نظر خودتون رو بگید و به نظر بقیه کار نداشته باشید..به خودتون بگید: ۱.هر کس نظری داره ،طرز فکری داره ،عقیده ای داره که از نظر خودش درسته ،پس به من ربطی نداره ۲.من علامه‌دهر نیستم قرار نیست فقط چیزی که من میگم همیشه درست باشه ۳.ادما متفاوتن طرز فکر همه مثل هم نیست چون انسانیم نه رباط ۴.زیاد جمله طلایی به من چه رو استفاده کنید تا کمتر بشنوید به تو چه؟؟؟؟
خیلی خستم میکنه گریه میکنه بخام شیرش بدم لباساشو خیس میکنه بعضی وقتا فکر میکنم شیرموقطع کنم دلم میسو ...

نه فدات شم اصلا این کارو نکن ی کم صبوری کنی حل میشه 

اروقشو بگیر حتمااا خیلی مهمه ( اروق د درست نوشتم !!!؟😅)

بالا ک‌نمیاره میاره؟ 

گریه کردناش شاید بخاطر نفخ یا ب قول دکترا کولیک باشه ک صدای سفید خیلیی کمکت میکنه 

دختر من انقدددد گریه میکرد ولی با صدای سفید اروم‌میشد

منم پسرم ۶ دقیقه میخورد ولی وزنش خوب بود

همیشع؟من دخترم تو یکماه ۵۰۰گرمداضافه کرده بوددکترگفدخوب وزن نگرفته ۴۳۰۰بود ۱۰روزپیش رفتم گف سرماه بیا وزن نگرف باید سونو بده شاید رفلاکس داره