2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیخاد ک پس انداز کنه میخاد باهاش درآمد داشته باشع

خب باشه همین طلا ده روز دیگه کلی میاد روش ی ماه دیگه ی تومن میادروش چ کاری کنه ک اینقد سود داشته باشه با اوضاع الان کشورما.. من چندتا کار راه انداختم همش ضرره تواین کرونا مگه این ک سوپری بزنی ک نیازه مزدمه وواجب.. بقیه چیزا الکیه و حروم کردن پول.. سه ماه پیش من 7تومن داشتم دادم لوازم ارایشی وبهداشتی اخرش الان 2-3تومن ضرر کردم.. دوستم همون سه ماه پیش داد ی انگشتر وگوشوار الان قیمتشون گرفت 2تومن روش بود😐

خب باشه همین طلا ده روز دیگه کلی میاد روش ی ماه دیگه ی تومن میادروش چ کاری کنه ک اینقد سود داشته باش ...

طلا از پارسال تا الان ک تو اوج رف یکو دویست الان یکو سیصده

ی ساله ک کلا نوسان داره

کمترین قیمت 970،980 از پارسال تا الان بوده

الانم ک یک سیصده ک با سقف قبلی پارسال صد فرقشه

احتمالا دوست شما هم رو پایین ترین قیمت خریده ک انقد زود براش سود داده

من حس میکنم طلا تو بلند مدت سود داره 

طلا از پارسال تا الان ک تو اوج رف یکو دویست الان یکو سیصده ی ساله ک کلا نوسان داره کمترین قیمت 970 ...

ن اصلا اینطور نیس هیچی مثه طلا بالانرفته.. درواقع دلار اولین تاثیر رو روی طلا گذاشته و ب همراه طلا هس ک همچی میره بالا.. الانم طلا کاملااا صعودی هس.. من چهارماه پیش طلا خریدم الان 5-6تومن روشه و هرروزم شاهد بالارفتنشیم.. همون زمان طلافروشه بهم گف شده وام بگیر اما طلا بخر ک دیگه پایین نمیاد و رو ب صعودی میره همینی ک الان میبینیم