2777
2789
عنوان

کاری که شیطان برایش کف میزند😥

| مشاهده متن کامل بحث + 2468 بازدید | 91 پست
عزیزم من یک سوال تقریبا میشه گفت دینی از شما میتونم بپرسم؟

اگه اطلاع داشته باشم حتما جواب میدم،بفرمایین

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

درک نمیکنم فازتون چیه که شیطانو لعنت میکنید اون زن و شوهری که توانایی حل مشکلو ندارن و دعوا میکنن ا ...

شیطان روح آدم رو کثیف میکنه ، چشم و گوش آدم رو میبنده و عقل رو از آدم‌ میگیره ، آدم رو برده خودش میکنه

دخترای عزیز گروه نماز دارم واتساپ 🌺🌺🌺یک شمالی اصل(گیلانی_مازندرانی)  عاشق کشورمم💙   افتخار میکنم که دختر روستام🕊  یه روز تو دل تابستون،سیل میبارید از آسمون،توی اون بارون،دختری به دنیا اومد،که اسمش شد وارش،وارشی که سابقه نداشت وسط تابستون اونطور بباره،من اون دخترم،دختر اون بارون،وارش آسمون...به دنیا اومدنم معجزه بود،به قول مارجانم خودِ خودِ وارش بود💜💜💜هیچ وقت به قدرت خداوند شک نکن🤗 🚫آقایون لطفا نه لایک کنن نه ریپلای کنن و نه در تاپیک هام شرکت کنن🚫 با تشکر
نه چرا لعنت کنیم؟ اصن ما چه صنمی با شیطان داریم که بخایم لعنت کنیم؟ به نظرم وقتی هر گونه رفتار غیر ...

همینکه باعث شد از بهشت رونده شیم پس حقشه 😕😕

برای رفع مشکلم دعا کنید ...خیلی گرفتارم
شیطان روح آدم رو کثیف میکنه ، چشم و گوش آدم رو میبنده و عقل رو از آدم‌ میگیره ، آدم رو برده خودش میک ...

👌👌👌

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
یه کم با دقتتر بخونید نوشته وقتی زن با شوهرش دعوا میکنه یعنی رسما زن مقصره و سرباز شیطان منظورش اینه ...

از این زاویه نخونده بودمش واقعا یعنی وقتی مرد در حال مشاجره باشه شیطان کف نمیزنه 

اگه اطلاع داشته باشم حتما جواب میدم،بفرمایین

حیوانات مثل سگ و گربه ، بهشت میرن یا جهنم؟ گناه کردن اونا چطوریه؟

بعد اگه بخوام درمورد حد و کلا درمورد ارتباط دختر و پسر نامحرم بدونم که مثلا از نظر خدا و قران چطوریه باید چه کتابی بخونم؟ یا چه سوره ای چه ایه ای؟

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.
شیطان روح آدم رو کثیف میکنه ، چشم و گوش آدم رو میبنده و عقل رو از آدم‌ میگیره ، آدم رو برده خودش میک ...

نمیتونه عزیزم 

خود شما با خودت اینکارارو میکنی 

شیطان اگه انقد توانایی داشت که خدا انسانو بالاتر از اون قرار نمیداد

انسان تنها موجودی هست که اختیار دار هست 

پس فقط خودش میتونه روح خودشو خراب کنه 

همینکه باعث شد از بهشت رونده شیم پس حقشه 😕😕

شیطان باعث نشد 

خودمون باعث شدیم 

الان من به شما میگم برگرد بزن تو دهن اسی 

شما میزنی؟

قطعا خیر 

ادم و حوا هم میتونستن گوش ندن به حرف شیطان 

خودشون انتخاب کردن که تو بهشت نمونن 

حیوانات مثل سگ و گربه ، بهشت میرن یا جهنم؟ گناه کردن اونا چطوریه؟ بعد اگه بخوام درمورد حد و ک ...

ببین حیوانات چون عقل ندارن قدرت تفکر و تصمیم گیری ندارن و طبق اون ذاتی که خدا بهشون داده زندگی میکنن پس نباید حساب کتابی هم داشته باشن  

من راجب سگ و گربه نمیدونم ولی برنامه ی زندگی پس از زندگی قسمت آقای لرستانی میگفت اون بچه هایی که تو سن خیلی کم از دنیا فوت میکنن میگفت اونطرف میتونستن شبیه پرنده ها بشن و باهم بازی کنن

حیوانات مثل سگ و گربه ، بهشت میرن یا جهنم؟ گناه کردن اونا چطوریه؟ بعد اگه بخوام درمورد حد و ک ...

تا اونجایی که من میدونم وشنیدم حیوانات بهشت وجهنمی نمیشن چون عقل ندارن

درمورد ارتباط با نامحرم هم من حدیث خوندم که ارتباط با نامحرم اگه به قصد لذت وهوس باشه گناهه چون نفر سومی شیطانه که بین آتش وپنبه هست

من ندیدم وعده بهشت به مردا بدن که زن بد و تحمل کنن اما بسیاااار به زن ها دادن 

به خاطر اینکه از مردا زیاد خواسته نشده همسر بدشون رو تحمل کنن به کتک زدن سفارش شده به طلاق دادن عدم همخواب شدن و گرفتن زن های دیگه توصیه کردن