2777
2789
عنوان

دلم خیلی شکسته

330 بازدید | 19 پست

بعد یه مدت طولانی رفتم خونه ی پدرشوهرم بچمم بردم تازه یک ماهشه

تا دیدنش گفتن واااای چقد لاغره چقد زشتههههه

فقط بغض کرده بودم اونجا چیزی نمیگفتم

جاریمم اونجا بود اونم بچش هشت ماهس

همه ش بچه ی اونو بغل گرفتن دوبار پدرشوهرم بچمو بغل گرفت جاریم گفت وایییی نگیرین بچه ی من خیلی حسوده زود ناراحت میشه

بعد ازش پرسیدم توهم بخیه هات جذبی بوده اون قسمتی ک بیرون مونده رو باید خودم بچینم یا میوفته

گفت خودت برو تو نت سرچ کن من نمیدونم

حتی نیومد بچمو ببینه اصلاااا نگاهشم نکرد درحالی ک من کلی بچشو بغل گرفتمو بوسیدم😔😔😔😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم الان مامان من تورو درک میکنه

ولی مامان من میگه گور پدرشون

منظورم پدر بزرگ و جاری و اینای مادرمع عمه هام 

اینا

منم ناراحت نمیشم😂💚

ادم باش  مثل سگ پاچه  کسیو نگیر،  هیچ وقت فکر نکن بهترین هستی چون بهتر از تو همیشع هست  ی جوری رفتار کن ک مردم فکر نکنن عقده ای و حسودی😊⚘

مثل خودشون باش 

اهمیت نده اصلا 

وقتی هم گفت بچه من حسوده بغلش نکنید میگفتی عزیزم معلومه ب خودت رفته 

می چزوندیش

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...

سلام عزیزم 

گلم خدا چینی بند زن خوبیه،ان شاءالله دلت اروم بگیره 

ناراحت نکن خودت رو،شما محبت کن و برات مهم نباشه رفتار طرف مقابلت اما به وقتش هم محکم و مودبانه جواب طرف مقابل رو بدین...

در رابطه با اینکه راجع به فرزندتون اونطور گفتن خب ناشی از بی شعوریه،شما غصه نخورین... 

چه بیشعورن ،نمیرفتی بهتر بود با همچین آدمایی رفت و آمد فقط اعصاب خوردیه. خب نوزاده هنوز شکل اصلیشو نگرفته که چند ماه دیگه اینقدر قشنگ و شیرین میشه که نگو واقعا یه تختشون کمه😐اون جاریتم چقدر چندش و حال بهم زنه. گورباباش ناراحت نباش جان دل اصلا مهم نیستن، 🤗😘😂💓

عزیزم بچه ها به مرور زمان تغییر شکل و رنگ و...میدن  هیچ چیزشون ثابت نیست

اصلا از اینکه گفتن بچم لاغره ناراحت نشدم ولی میگم فرض مثال ک باشه چطوری دلت بیاد به مادر بچه بگی اونم دهههه هزززززار بار