2777
2789
عنوان

ینی کسی گوشی شیائومی نداره ب من بگه بگیرم یانع اووووف

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 41 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استارتر گرامی شیائومی بسیار برند خوبیه و اگه دقت کنین هر مدل شیائومی نسبت به قیمتش کارائیش از هم رده های خودش بیشتر و بهتره. اول میگفتن لوازمش پیدا نمیشه و بعد گفتن افت میکنه اما واقعیت اینه که اینطور نیست. اینجا ایرانه و حکایت ماشینهای چینیه که گفتن به درد نمیخوره اما امروز میبینین لاستیک ماشین چینی به خودروی داخلی می ارزه. هر گوشی از هر برندی باشه وقتی حافظش پر میشه کارهایی که ازش میخواین رو یا با تاخیر انجام میده و یا تعداد هنگ کردنهاش زیاد میشه حتی ایفون. شیائومی ثابت کرده که برند قابل اعتمادیه چه از نظر کیفیت و چه کمیت و حتی غیر از گوشی شما به قیمت و کیفیت تولیدات دیگش توی بازار یه نگاهی بندازین متوجه میشین که از سایر برندها یه سر و گردن بالاتره. موفق باشین

من مرد هستم اما قهرمان و اسطورهء زندگى من زنى بود بنام "مادر"

پوکو ایکس دارم عالیه

تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............

من بعد کلی تحقیق گوشی poco x3 pro شیاومی خریدم قبلش چند نفر بهم گفتن گوشی های شیاومی باگ داره ولی چون نمیخواستم به یکسری دلایل سامسونگ بگیرم ایفون هم که زیادی گرون بود همین شیاومی رو گرفتم گوشیه خوبیه ولی حقیقتش من خودم پشیمون شدم به خاطر باگ های زیادش که بعضی وقت ها وقعا روی مخ میره اگه این باگ ها برات مهم نیس گوشی از برند شیاومی بگیر ولی اگه فکر میکنی رو مخت میره بیخیالش شو من که از انتخابم پشیمون شدم اگه باهمین پول a32 میگرفتم فکر نمیکنم انقد پشیمون میشدم بازم به نظر دیگران اکتفا نکن برو تو یوتوب اسم گوشیو بزن تحقیق کن دربارش 

استارتر گرامی شیائومی بسیار برند خوبیه و اگه دقت کنین هر مدل شیائومی نسبت به قیمتش کارائیش از هم رده ...

سلام

ببخشید من ی تبلت بدون سیم کارت میخام بگیرم برا تو خونه ک کلا فایلای صوتی و متنی رو بریزم توش

اسپیکر بلندخیلی برام مهمه

میشه بگین چ برند و مدلی صدای میکرفونش خیلی بلنده

و اینکه تبلتی ک سیم کارت خور نباشه رو میشه ب نت گوشیم متصل کنم؟

سلام ببخشید من ی تبلت بدون سیم کارت میخام بگیرم برا تو خونه ک کلا فایلای صوتی و متنی رو بریزم توش ...

سلام. ببینید بطور کلی از گوشی و تبلت و غیره خیلی توقع پخش صدای عالی نداشته باشین. من پیشنهاد میکنم اگه براتون مقدوره از یه اسپیکر کوچیک مخصوص گوشی حالا یا با سیم یا بدون سیم استفاده کنین که قیمت خیلی زیادی هم نداره. بعد اینکه باید تبلتی تهیه کنین که وای فای داشته باشه حتما که بتونین از هات اسپات گوشیتون برای نت استفاده کنین. بودجه ای که در نظر دارین حدوداً چقدره؟ چون تبلت بدون سیم کارت همه جوره با قیمتهای مختلف هست اما چون کار بخصوصی ازش نمیخواین پس لازم نیست پردازندهء آنچنانی داشته باشه

سلام. ببینید بطور کلی از گوشی و تبلت و غیره خیلی توقع پخش صدای عالی نداشته باشین. من پیشنهاد میکنم ا ...

دقیقا

چون استفاده ای جز پخش صوت ندارم اصلا نمخام حرفه ای باشه

قیمتش هرچی کمتر بهتر

اهان پس همون وای فای دار پردازنده پایین بی سیمکارت رو لطفا قیمت بدهید ک بلوتوث دار باشه و ب اسپیکرم وصل شه

دقیقا چون استفاده ای جز پخش صوت ندارم اصلا نمخام حرفه ای باشه قیمتش هرچی کمتر بهتر اهان پس ...

به این آدرس وبسایت که میدم تشریف ببرین فکر کنم بتونین توش مورد مناسبی پیدا کنین

http://www.dgcatalog.com/tablet/981-تبلت-scolor-

s200.htm

تو قسمت سرچ بزنین تبلت ارزان قیمت دانش آموزی