2777
2789
عنوان

بچه شر و چکارش کنم؟😥

97 بازدید | 9 پست

سلام دوستان. میدونم بعضی بچه ها شیطونن. ولی خدایی تحمل کردن بعضی بچه ها واقعا سخته.

پسر من ۹ سالشه. پسر دوستم ۸ سالشه.‌ما ۳ تا دوست هستیم مهمونی ها همه با هم هستیم.پسر دوستم مدلش اینجوریه که در حالت عادی همش در حال پریدن و زدن تو سر و کله ی بقیه ی بچه هاست. یعنی یهو مثل کونگفو کارها میپره به بچه ها. پسر منم تو مهمونی ها آروم میشینه. تو خونه یکم شر و شیطون هست ولی جایی میریم میشینه. این که میپره بهش اعصابش خرد میشه. حالا نمیدونم چکار کنم. پسرم همیشه جایی میخواییم بریم‌میگه اگه اون پسره باشه من نمیام. یا دوستامون و میگیم میگه اون نیاد.خدایی هم واقعا رو مخه. مادر و پدرش چیزی نمیگن. خیلی ببینن بقیه اذیت هستن فقط اسمش و صدا میزنن. ماماننننن بشین. مگه اون میشینه😥😥😥نمیدونم چکار کنم. شماها هم از این مدل بچه ها دیدید. روم نمیشه به مادرش بگم ببرش دکتر شاید بیش فعاله

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نگو دکتر ببره هیچی دیگه باید بپذیریش یا کلا نرید

میگم که ما ۳ تا دوست هستیم و نوبتی خونه هم هستیم.شوهرهامون همکار هستن. مثلا من بقیه رو بگم اونو نگم به گوششون میرسه. یا هر جای دیگه دعوت بشیم اونا هستن. اگه اینجور باشه کلا رفت و آمد و باید با دوستای دیگه هم قطع کنم

من باشم قطع رابطه میکنم 

خدانگهشون داره ولی اصلا  اعصاب اضافه ندارم بدم بچه مردم خط خطیش کنه 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

اره از این بچه‌ها داشتیم پاشدم کتکش بزنم جلوی مامانش یه دوتا فحشم به باباش دادم جلوی مامانش

حیف که مادرم جلومو گرفت نذاشت بزنم تو صورتش از اون روز به بعد هرجا منو می‌بینه میره می‌شینه یه گوشه صداش درنمیاد 

هنگامی که هوس باردار می‌شود گناه را به دنیا می‌آورد آنگاه مرگ پیش می‌آید
اره از این بچه‌ها داشتیم پاشدم کتکش بزنم جلوی مامانش یه دوتا فحشم به باباش دادم جلوی مامانش حیف که ...

وای نگو که منم دلم میخواد اینو بگیرم یک گوش مالی حسابی بدم. به نظر منکه لوسه. چون تک نوه پسر هست. خانواده شوهرشم پسر پسری میکنن. هیچی بهش نمیگن. بچه هم لوس میشه والله😥

وای نگو که منم دلم میخواد اینو بگیرم یک گوش مالی حسابی بدم. به نظر منکه لوسه. چون تک نوه پسر هست. خا ...

اره لوسه این بچه‌هم که من میگم خیلی لوس و بی ادبه به مادرخودشم میگه میزنمت میزنم تو دهنت میکشمت خونتو میریزم مامانشم ذوق میکنه😐۸سالشه

هنگامی که هوس باردار می‌شود گناه را به دنیا می‌آورد آنگاه مرگ پیش می‌آید
اره لوسه این بچه‌هم که من میگم خیلی لوس و بی ادبه به مادرخودشم میگه میزنمت میزنم تو دهنت میکشمت خونت ...

آخ دلم میخواد این بچه ها رو بدن دست من😅😅حالشون و جا بیارم