2777
2789
عنوان

دوس ندارم ۵ ماهه هیچ جا برم🥺

181 بازدید | 26 پست

واقعا از ته دلم هیچ جایی دوس ندارم باشم نمیتونم دیگه خوشحال باشم حالم اصلا خوب نیس ترخدا کمکم کنید یه راه حلی چیزی خودم خسته شدم هی میگم برم ورزش اصلا بدن یاری نمیکنه همش نگرانی دارم. دارم نابود میشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این حالت خیلی زیاد شده  همه گرفتارشن  منم بی انرژی ام و تمایل به تنهایی دارم  از ج ...

من ۵ ماهه ارایش نکردم حتی حوصله حرف زدن ندارم حالم داره از خودم ب هم میخوره واقعا چیکار باید بکنیم

مثل من مخصوصا خونه مامانم من از اول ماه محرم اینطوری شدم علتشم کرونایه کوفتیه بدجوری وسواس گرفتم 😭

منم بعد کرونا گرفتنم اینجوری شدم وسواسم‌گرفتم همش فک میکنم مریضم بخدا خیلی حس بدیه دوسه ماهه منتظرم خوب شه بدتر میشه😭

من ۵ ماهه ارایش نکردم حتی حوصله حرف زدن ندارم حالم داره از خودم ب هم میخوره واقعا چیکار باید بکنیم

منم داغون شدم 

صورتم پر جوش شده 

ب خودم حال ندارم برسم 

روحیه ام خوب نیس کلی درس رو هم جمع شده دارم که استرس عقب افتادن دیوونم کرده 

کلی عقبم و اراده خوندنش رو هم ندارم 

خونه زندگی رو خیلی رسیدگی نمیکنم 

کلا بی حال و بی انرژی ام

منم بعد کرونا گرفتنم اینجوری شدم وسواسم‌گرفتم همش فک میکنم مریضم بخدا خیلی حس بدیه دوسه ماهه منتظرم ...

ای خدااا بلاخره مثل خودم پیدا کردم 

تاپیکام رو بخون 😭😭😭مدام حس میکنم علائم دارم هی میرم تست میدم چندبار متخصص رفتم بازم بهتر نشدم نمی دونم چکار کنم 

ای خدااا بلاخره مثل خودم پیدا کردم  تاپیکام رو بخون 😭😭😭مدام حس میکنم علائم دارم هی میرم تست ...

منم صدور ازمایش و ام ار ای دادم بازم همین حس شمارو دارم میخوای باهم تلگرام صحبت کنیم