2821
2789
عنوان

خستم از این زندگی

166 بازدید | 17 پست

با همه چیز شوهرم کنار میام همشه مراعات جیبشو میکنم روزی میشه که تو خونه چیزی واسه ناهاز نداریم اما هرجور شده ی چیزی سرهم میکنم تا از سرکار میاد غذا بخوره تا ساعت ۴ منتظرش میمونم بیاد باهم ناهار بخوریم صب ساعت ۶ بیدار میشم براش صبحونه میزارم  همه کار براش میکنم  برا همه چی بهونه میاره  شنبه تا پنجشنبه ده ساعت سرکاره یدونه جمعه ها خونس اونم میره بیرون ۴ میره ۷ میاد میرع باشگاخ بازی ببینه میگم بریم دور بزنیم  فیلم ببینیم برا همه چی بهونه میاره هیچکسو ندارم ۲۴ ساعت تو چهاردیواریم باردارم روحیم حساس تر از همیشه س  دیگه نمیدونم چیکار کنم هم مشکل مالی از اینور شوهرم درکم نمیکنه خسته شدم مشاورم رفتم فایده نداشت 🤧🤧🤧

تو نوبرانه ی یک عمر انتظار منی ❤

مث مامان من نباش،پرتوقع باش

مراعات جیبشو نکن،هرچی بیشتر هواشونو داری پررو تر میشن بی ارزش تر میشی

بچت...تا میتونی بهش محبت کن،امیدوارم مث بابای من نباشه براش🙂لبت همیشه خندون🤗🤍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مث مامان من نباش،پرتوقع باش مراعات جیبشو نکن،هرچی بیشتر هواشونو داری پررو تر میشن بی ارزش تر میشی ...

دقیقا براش بی ارزش ترین شی روی زمین شدم ن خندم براش مهمه ن گریه ش انگار رسیدم آخر خط

درحد معقول به خودت برس چرا وقتی چیزی نیست توی خونه اعتراض نمیکنی و یه چیزی به قول خودت سرهم میکنی بزار بدونه تو هم هستی چرا باید چیزی توی خونه نباشه و آقا بره باشگاه ازش بخواه تا انجام بده برات بزار بودن براتو یاد بگیره

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
درحد معقول به خودت برس چرا وقتی چیزی نیست توی خونه اعتراض نمیکنی و یه چیزی به قول خودت سرهم میکنی بز ...

دیروز بهش گفتم تو خونه چیزی نداریم دو شب شام تخم مرغ خوردیم  انگار ن انگار رفته بیرون اومدنی فقط نون خریده نمیخاستم باردار شم ناخواسته باردار شدم نمیدونم این بچه رو کجای دلم بزارم 

درحد معقول به خودت برس چرا وقتی چیزی نیست توی خونه اعتراض نمیکنی و یه چیزی به قول خودت سرهم میکنی بز ...

همش بهم میگه گند زده شده تو اندامت دیگ  بهم محبت نمیکنی در حالی ک من هیچ تغییری نکردم فقط اون سه ماه اول بارداری چون ویار داشتم حالم خوب نیود

دیروز بهش گفتم تو خونه چیزی نداریم دو شب شام تخم مرغ خوردیم  انگار ن انگار رفته بیرون اومدنی فق ...

میگفتی نون خالی بخور،ناشکری نکن بابت بچه کاریه که شده شاید با اومدنش زندگیت از این رو به اون رو شد انشاءالله

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
همش بهم میگه گند زده شده تو اندامت دیگ  بهم محبت نمیکنی در حالی ک من هیچ تغییری نکردم فقط اون س ...

میگفتی ببخشی که بچتو باردارم چه پررو هستن بعضی از آقایون

میگفتی نون خالی بخور،ناشکری نکن بابت بچه کاریه که شده شاید با اومدنش زندگیت از این رو به اون رو شد ا ...

منم شام نپختم  رفتیم خونه مامانش اینا جلو اونا ب من میگه حرف نزن بعدش اومده خونه میگه چرا قیافه میگیری  دعوا راه انداخته زده کل آشغال میوه رو پخش کرده تو خونه دیگ از دستش دیوونه شدم نمیکشم مامانم ایناهم اینجا نیستن برم خونشون

منم شام نپختم  رفتیم خونه مامانش اینا جلو اونا ب من میگه حرف نزن بعدش اومده خونه میگه چرا قیافه ...

مشکلش چیه شاید مشکلی داره؟کارش چطوره؟درآمد دارین؟قرضی چیزی نمیدونم چی بگم شاید از جایی دیگه پره سر تو خالی میکنه ببین دلیلش چیه

مشکلش چیه شاید مشکلی داره؟کارش چطوره؟درآمد دارین؟قرضی چیزی نمیدونم چی بگم شاید از جایی دیگه پره سر ت ...

هم درآمدش کمه هم قرض داریم ولی خودش همیشه میگه قرار نیس بخاطر اینجور چیزا  بدخلقی کنیم  در ححالی این منم ک این زندگیو میچرخونم کم و زیاد باشه دم نمیزنم  دوس داره هرجا رفت من چیزی بهش نگم خب منم آدمم دوس دارم برا منم وقت بزاره چی میشه ی دور باهم بریم بیرون یا هر چیزه دیگه ای 

هم درآمدش کمه هم قرض داریم ولی خودش همیشه میگه قرار نیس بخاطر اینجور چیزا  بدخلقی کنیم  در ...

خب اینا رو بهش بگو بگو قرار نیست فشار اقتصادی رو فقط من تحمل کنم حداقل میتونی اخلاقت رو باهام خوب کنی و از این حرفا

خب اینا رو بهش بگو بگو قرار نیست فشار اقتصادی رو فقط من تحمل کنم حداقل میتونی اخلاقت رو باهام خوب کن ...

دقیقا با همه میگه میخنده  یا وقتی دوستانه میریم تو ی جمعی منو سگ محل میکنه  اصلا انگار ن انگار ک منم هستم بعد انتظار داره من همه جا بهش احترام بزارم 

دقیقا با همه میگه میخنده  یا وقتی دوستانه میریم تو ی جمعی منو سگ محل میکنه  اصلا انگار ن ا ...

احتمالا مشکل برخوردی با خانمش رو داره که حل شدنش کار راحتی نیست احتمالا پدرش هم اینطور نیست