با همه چیز شوهرم کنار میام همشه مراعات جیبشو میکنم روزی میشه که تو خونه چیزی واسه ناهاز نداریم اما هرجور شده ی چیزی سرهم میکنم تا از سرکار میاد غذا بخوره تا ساعت ۴ منتظرش میمونم بیاد باهم ناهار بخوریم صب ساعت ۶ بیدار میشم براش صبحونه میزارم همه کار براش میکنم برا همه چی بهونه میاره شنبه تا پنجشنبه ده ساعت سرکاره یدونه جمعه ها خونس اونم میره بیرون ۴ میره ۷ میاد میرع باشگاخ بازی ببینه میگم بریم دور بزنیم فیلم ببینیم برا همه چی بهونه میاره هیچکسو ندارم ۲۴ ساعت تو چهاردیواریم باردارم روحیم حساس تر از همیشه س دیگه نمیدونم چیکار کنم هم مشکل مالی از اینور شوهرم درکم نمیکنه خسته شدم مشاورم رفتم فایده نداشت 🤧🤧🤧
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
درحد معقول به خودت برس چرا وقتی چیزی نیست توی خونه اعتراض نمیکنی و یه چیزی به قول خودت سرهم میکنی بزار بدونه تو هم هستی چرا باید چیزی توی خونه نباشه و آقا بره باشگاه ازش بخواه تا انجام بده برات بزار بودن براتو یاد بگیره
دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
میگفتی نون خالی بخور،ناشکری نکن بابت بچه کاریه که شده شاید با اومدنش زندگیت از این رو به اون رو شد ا ...
منم شام نپختم رفتیم خونه مامانش اینا جلو اونا ب من میگه حرف نزن بعدش اومده خونه میگه چرا قیافه میگیری دعوا راه انداخته زده کل آشغال میوه رو پخش کرده تو خونه دیگ از دستش دیوونه شدم نمیکشم مامانم ایناهم اینجا نیستن برم خونشون
مشکلش چیه شاید مشکلی داره؟کارش چطوره؟درآمد دارین؟قرضی چیزی نمیدونم چی بگم شاید از جایی دیگه پره سر ت ...
هم درآمدش کمه هم قرض داریم ولی خودش همیشه میگه قرار نیس بخاطر اینجور چیزا بدخلقی کنیم در ححالی این منم ک این زندگیو میچرخونم کم و زیاد باشه دم نمیزنم دوس داره هرجا رفت من چیزی بهش نگم خب منم آدمم دوس دارم برا منم وقت بزاره چی میشه ی دور باهم بریم بیرون یا هر چیزه دیگه ای