2777
2789
عنوان

من بچه میخاام😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 34 پست
عزیزم کاملا درکت میکنم این حرفا یک روز حرفای خودم بود ولی بلاخره بی بی چک منم مثبت شد مال تو هم انشا ...

تو شهر غریب تکو تنا دوس دارم حامله بشم خیلی سختمه 😔😔چیکارکنم ک تنبلی دست از سرم برداره؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

5 ماه که چیزی نیست بابا جان چقدر عجله داره فعلا ازین زمانا نهایت استفاده رو ببر که ایشالا تا یه سال ...

اخه خیلی تنام شاید درکم نکنی واقعا تنایی بهم فشا اورده 

عزیزم من اتفاقی اینو دیدم انجام بده انشالله خدا بهت یه نی نی سالم و صالح و خوشکل میده توام واسه من د ...

عزیزم ۱۲ هزار بار بگو یاعلی فوت کن ب ۱۲ عدد نخود خیلی خوبه..جواب میده ...باخاهرت ۲تایی ب نیت هم بگید

عزیزم بعد اون نخودا رو چیکار کنم؟ یا علی خیلی ذکر راحتیه راحت میشه گفت

بد ک به حاجتت رسیدی ی آش باهاش درست کن ب درو همسایه بده خیلی واقعا جواب میده...من خودم انجام دادم ب یکماه نرسیده ازدواج کردم..واسه بچه هم خوندم حالا دیگه نمیدونم انشالله ک واسه بچه هم جواب میگیرم 

بد ک به حاجتت رسیدی ی آش باهاش درست کن ب درو همسایه بده خیلی واقعا جواب میده...من خودم انجام دادم ب ...

چه عالی عزیزم خداروشکر انشالله به حق امام زمان خیلییی زود دامنت سبز بشه خبر بارداریتو بدی

چشم منم انجام میدم

عزیزم ایشالله دامنت سبز بشه صبور باش دیگه دنیا پر از پستی بلندیه ولی همینجوری نمیمونه. منم پارسال بعد یک سال و نیم اقدام بچم شد الانم بچم شده حدا رو هزار مرتبه شکر باید برم سرکار بچمو بزارم پیش خانواده شوهرم یکسره خونه ما هستن خیلی رو اعصابه

تعجیل در فرج صلوات ( با ذکر و عجل فرجهم).فقط یک بار زندگینامه ووصیتنامه شهید بابک نوری هریس رو بخون.عکسشم ببین. فوقالعادس 
تو شهر غریب تکو تنا دوس دارم حامله بشم خیلی سختمه 😔😔چیکارکنم ک تنبلی دست از سرم برداره؟؟

خیلی عجولی پنج ماه که خیلی کمه صبر داشته باش خیلی ها بودن تنبلی داشتن بچه دار هم شدن. واسه خودت سرگرمی درست کن که بیخیال باشی زودتر به نتیجه برسی هرچی روحیه ات بهتر باشه هورمونات بهتر کار میکنن. از داروی ای یو ای و..‌ کمک بگیر

یه دختر دارم تا نداره