2777
2789

سلام دوستان عزیز، ما مقدار پول دستمونه بنظرتون چیکارش کنیم بهتره، روز به روز پول کم ارزش تر میشه. ۱۲۰ تومان هم پولی نیست که بشه باهاش کار خاصی کرد یا چیزی خرید که استفاده بشه... نه زمینی نه ماشین خوبی.

بانک هم بذاریم تا سال بعد ۲۰ میلیون هم سود بده در عوض ۴۰ میلیون ارزش پوله کم میشه. خواستم بپرسم شما عزیزان پیشنهادی دارین؟ شما بودین چیکار میکردین. ممنونم بابت توجهتون🌸🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیت کووین یا اتریوم 

طلا 

دلار 

خونه هم با این قیمت گیرت نمیاد 

ماشین هم میتونی بخری بفروشید ولی اینم سود نداره 

مغازه هم بعید می‌دونم 

شاغل.متاهل‌.شهروند‌‌استانبول‌ترکیه.                          حال‌دلم‌با‌،تو‌خوشه‌بغضت‌صدامو‌میکشه!-این‌عشقه هرجا‌که‌میرم‌مقصدی‌با‌من‌به‌دنیا‌اومدی!‌-‌این‌عشقه
بنظرم یه مغازه بزنیدکسب و کاری باهاش راه بندازید  شغلتون چیه؟

تو این گرونی با این پول نیم متر مغازه هم نمیدن متاسفانه. نهایتش پول دوسه ما اجاره مغازه میشه. خودم مشغول هستم تو یه شرکتی. دنبال یه راه بی دردسر میگردم. فقط میخوام ارزش پول حفظ بشه. سودم نداشت اشکال نداره

بیت کووین یا اتریوم  طلا  دلار  خونه هم با این قیمت گیرت نمیاد  ماشین هم میت ...

ارز های دیجیتال خیلی ریسک داره باید علم داشته باشی تو اون زمینه. من دل این کارا رو ندارم. بنظر خودمم در بهترین گزینس ولی میترسم بخرم قیمتش ریزش کنه.

ببخشید طلا آبشده چه فرقی با سکه میکنه؟ چرا طلای آبشده رو پیشنهاد کردین

دستمزد نداره مثل شمش میمونه .حتی از سکه هم بهتره سکه هم دستمزد داره دیگه ولی طلا ابشده نداره کاملا پولت با گرم طلا مساویه فک کنم ۲ یا ق درصده دسمزدش که اونم چیزی نیست

😎😉😉😑😑
ارز های دیجیتال خیلی ریسک داره باید علم داشته باشی تو اون زمینه. من دل این کارا رو ندارم. بنظر خودمم ...

اره من خودم دارم ولی خیلی ریسک داره ولی پولم دو برابر شده 

شاغل.متاهل‌.شهروند‌‌استانبول‌ترکیه.                          حال‌دلم‌با‌،تو‌خوشه‌بغضت‌صدامو‌میکشه!-این‌عشقه هرجا‌که‌میرم‌مقصدی‌با‌من‌به‌دنیا‌اومدی!‌-‌این‌عشقه
دستمزد نداره مثل شمش میمونه .حتی از سکه هم بهتره سکه هم دستمزد داره دیگه ولی طلا ابشده نداره کاملا پ ...

آها ممنون، ریسک نداره خریدش، مثلا سرمون کلاه بذارن یا چیزی؟ طلا فروشی ها با فاکتور میدن؟ بابت ریزش قیمت طلا نگران هستم. ممنونم از پاسخگوییتون🙏🏻🌸

آها ممنون، ریسک نداره خریدش، مثلا سرمون کلاه بذارن یا چیزی؟ طلا فروشی ها با فاکتور میدن؟ بابت ریزش ق ...

نه بابا چه ریسکی .اره با فاکتور میفروشن دیگه شوهر منم خریده 

😎😉😉😑😑
تو این گرونی با این پول نیم متر مغازه هم نمیدن متاسفانه. نهایتش پول دوسه ما اجاره مغازه میشه. خودم م ...

بهترین سرمایه گذاری برای حفظ ارزش پول خرید سکه هست البته اگر جای امن برای نگهداری داشته باشید 

اسمم محمد  ۳۸ سالمه-شرکت ساختمان سازی دارم در بازار بورس و طلا هم هستم
خداروشکر انشالله بیشتر بشه. 

قربونت 

ریسک کن به درد میخوره