2777
2789
عنوان

یک ماه پسرم سرماخورده سرفه میکنه

2291 بازدید | 20 پست

پسرم 3سال ونیم سنشه گلوش عفونت داره آزیترومایسین بهش دادم و چند تا شربت دیگه 1هفته خوب بود دوباره عود کردوالان دکتر بهش آموکسیکلاو داده الان 5روزه داره هر 12 ساعت میخوره. باشربت آیورا و کوریزان ولی بدتر شده که بهتر نشده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیر گرم با عسل بهش بده بخوره.انشاالله بهتر میشه.هر چی گرمتر بهتره

یه بار یه دکتری بهم گفت برای سرفه بعد سرماخوردگی بارهنگ رو با شیر گرم قاطی کن و با عسل بخور.جوری که گلوتو بسوزونه

🌾🌾

ببین من بچه اولن همش شربت میدادم بهش..دومی سومی که با فاصله سه ماه شذ خیلی چیزا یاد گرفتم.شربت ندادم چون فقططط عوارض دارن..فقط بهشون نبات..میدم یا جوشونده اویشن و پونه کوهی و دارچین زنجبیل دم میکنم..دوسع روزه خوب میشن

هرکس میخواد حضرت محمد ص  اون دنیا شفیعش بشع روزی ده تا صلوات بفرسته..🥰🥰😍😍چقد آسون فقط ده تااااا😍😍

شربت ایورامی من استفاده میکنم همیشه خوب بوده ولی در کنارش من دانه به  و بارهنگ هم میدم

با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت

چای کمرنگ با ابلیمو طبیعی چن قطره با عسل هم خیلی خوبه..نبات سوخته هم خوبه توی قابلمه روحی نبات رو تفت بده بعد یکم اب اضافه کن بده بخوره عالیه ها..

هرکس میخواد حضرت محمد ص  اون دنیا شفیعش بشع روزی ده تا صلوات بفرسته..🥰🥰😍😍چقد آسون فقط ده تااااا😍😍
استفاده کردم جواب نداد

همون درمان گیاهی بهتره جوشونده های به و بارهنگ و چهارتخم خوبه من عطاری بهم شکر تیغال داد گفت با شیر مخلوط کن بده بخورن اونم خوب بود

با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت
ببین من بچه اولن همش شربت میدادم بهش..دومی سومی که با فاصله سه ماه شذ خیلی چیزا یاد گرفتم.شربت ندادم ...

تا فردا چرک خشکنشو میدم همراه با جوشونده و پلارژین کیدز اگر جواب نداد وبعد فقط داروی گیاهی

آویشن دم کن براش عالیه عزیزم..

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.