سلام خانم خانواده شوهرم رو جنسیت بچه م شرطبندی کردن حتی نمیگن سالم باشه جنسیتش مهم نیس بچه اولمم هست چی بگم بهشون باکاراشون آدمو دیونه میکنن من میگم فقط سالم باشه مهم نیس هرچی که باشه ولی ول کن نیست به همچیم گیر میدن حتی رو چن وخت بودنش شرطبندی کردن که دیروز سونو دادم فهمیدم
صداقت نعمتی بسیار ارزشمند است، انتظارش را از مردم بی ارزش نداشته باش
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃