2777
2789

درست بگه بعد فهمیدن جنسیت دقیق جایزه شارژی چیزی میدم😃

الان ده هفته شدم

علائمم:اول ک نمیدونستم باردارم دلم ترشی و لواشک خواست اما ن جوری ک براش بمیرم،کلا مجردیمم ترش طلب بودم،خخخخ.بعد هنوز نمیدونستم باردارم چون ورزش سنگین با وزنه های بالا میکردم خداروشکر چیزی نشد،و اصلا لک و خون ندیدم،ترشحات سفید خیلی دارم،رشد مو و ناخونم زیاد شده،و دستام قبل بارداری خشک بود الان نیست،و نرمه،اخلاقم خوبه و خیلی خواب الود نیستم،الان میلم ن ب ترشیه ن شیرینی هردو رو میخورم،اولین چیزی ک واسش مردم و له له زدم براش خیار بود،از بوش مست میشم،عاشق دوغ و ماست شدم،دوغ ترش خیلی میخورم،پاهام سرده،اما شکمم و بدنم داغه،اکثرا گرمم میشه،عاشق نمک و خیار با نمک و ابغوره با نمک میخوردم اوایل

سن سونو چند روز بیشتر بود از پری،تو هفته شیش قلبش تشکیل شده بود و ضربانش110،قربونش بشم

بتام روز موعود15بود،دو روز بعد250

ی چیز دیگ عمه شوهرم ب ی روش قدیمی از کله پاچه گوسفند باز کردن گفت دختره

میگفت چونکه ورزش خیلی کردی چیزی نشده بازهم دختره چون دختر سفته نطفه ش،اوایل هم ک نمیدونستم کلی گرمی و اویشن میخوردم ک پریود شم ولی چیزی نشد شکر خدا،

اینم بگم اصلا واسم مهم نیست هر دو جنسو دوس دارم،فقط کنجکاوم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر   

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛