2777
2789
عنوان

بی بی چک سفید نشانه چیست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 78 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان فهمیدم دکترا هیچی بلد نیستند....... بچه ها من تصمیم قطعی به سقط دارم...کسی تجربه ای داره

خواهر ترخدا قبل هر تصمیمی یه ذره با خدا صحبت کن. قران بخون. اول به دلت آرامش بده.

بدش به این که خیلی دوس داره ولی خدا بهت صبر بده با نوزاد حامله هم باشی  خیییلی سخته بعدش که دن ...

عزیزم تازه یه بچه مدرسه ای شیطون هم دارم ..خدا منو ببخشه..ولی واقعا شرایط نگه داشتنش رو ندارم...هر سه تاشون به فنا میرند...از خدا میخام منو ببخشه ولی باید سقط بشه

الان فهمیدم دکترا هیچی بلد نیستند....... بچه ها من تصمیم قطعی به سقط دارم...کسی تجربه ای داره

عزیز دکتر فقط یه وسیله هست. اصلش دست خداست. الان برات جور کرده. از خودش کمک بگیر

ببین من دومی رو سه سال میخاستم نمیشد.‌اصلا دکتر پارسال بهم گفت  داری یائسه میشه و باید تخمک اهد ...

عزیزم چند سالته؟ amh ت چقدره؟ به منم گفتن یایسه شدی سه ساله دومی رو می خوام نمی شه ماه قبل ای یو ای کردم نشد بریدم. شما دومی رو اخر چطور حامله شدید؟ 

ای خدا کاش اون بچه تو شکمت برای من بود به خدا کم اوردم همه می گن تخمک اهدایی و بس. ای یو ای کردم دو روز بعد به خونریزی افتادم دکتر گفت کیست بوده دفع شده فقط یک دونه فولیکول داشتم اونم کیست😥