2777
2789
عنوان

بی بی چک سفید نشانه چیست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 78 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش من به جاش بودم ولی تو این شرایطی که هستم نبودم.😭

وااااا نگو خیلی بده ....همیشه میگفتم مگه بارداری ناخواسته هم میشه...اصلا باورم نمیشه برا خودم پیش اومده...اصلا روم نمیشه به کسی بگم۱😭😭😭😭😭

وااااا نگو خیلی بده ....همیشه میگفتم مگه بارداری ناخواسته هم میشه...اصلا باورم نمیشه برا خودم پیش او ...

عزیزم خب اتفاقیه که افتاده . به این فکر کن که خیلیا در حسرت بچن بعد ببین که خدا چقدر دوستت داشته که بهت داده. بعد که بزرگ بشن سختیاشو فراموش میکنی

آفرین آره رفتی تاپیکهامو دیدی....خیلی داغونم با وجود پیشگیری باردار شدم دو تا هم بچه دارم....دیگه وا ...

من هفت ساله نه قرص نه کاندو طبیعی جلو گیری میکنم هنو حامله نشدم چقد عشقولانه هستید زودی میگیره 😍

بچه ها شما جای من باشید چه می کنید

اره. بارداری ناخواسته هم میشه. البته من میگم خداخواسته. چون خودم بچه اولم اینطوری شد. با وجود جلوگیری. من هیچ نصیحت و قضاوتی در موردت نمیکنم. ولی جات اگه بودم الان یکم قران میخوندم

من هفت ساله نه قرص نه کاندو طبیعی جلو گیری میکنم هنو حامله نشدم چقد عشقولانه هستید زودی میگیره 😍

ببین من دومی رو سه سال میخاستم نمیشد.‌اصلا دکتر پارسال بهم گفت  داری یائسه میشه و باید تخمک اهدایی بگیری....فکر کن...

بچه ها شما جای من باشید چه می کنید

بدش به این که خیلی دوس داره ولی خدا بهت صبر بده با نوزاد حامله هم باشی 

خیییلی سخته بعدش که دنیا بیاد واویلا اون میشه یکساله باید از کاراش بکنی یه نوزادم داری 

اعصاب آهنی میخواد روانی نشی