2777
2789
عنوان

بچه دوم بیارم

237 بازدید | 17 پست

سلام دوستان 

خودم سه تا خواهردارم که هیچ خیری ندیدم ازشون که هیچ ازیتمم کردن مامانم هم ده تا خواهر برادر داره اوناهم خوب نیستن باهم پدرمم همین طور برادر های شوهرهم هینطور

خلاصه اطرافیان که خواهرو برادر به درد هم نخوردن 

الان کسی بدرد کسی نمیخوره 

من یه دختردارم از بارداری تا زایمان و بعدشم کسی کمکم نکرد مادر خواهرام خیلی سخت بود برام 

الان دخترم ۶سالشه دودلم یه وقتای میگم بیارم تنهاست 

یه وقتای میگم نیارم بیارم مثل خواهرای منم بدرد نخور 

همیشه میگم اگه بمیرم دخترم تنها میشه نمیدونم شماچه فکری میکنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم به تربیت هم بستگی داره شما بچه هاتو جوری تربیت کن که با محبت باشن برای هم   . بنظر من بیار . اما خیلی خیلی بهشون محبت کن بزار شما تغییر بدی نسل رو . شما نزار انسانیت بمیره . 

تو  در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند 😊 
از همه اینا کذشته  اگ حوصله  و اعصاب داری اقدام کن

حوصله و اعصاب ندارم 

ولی بخاطر دخترم اگه ببینم خوبه میارم 

نمیدونم اصلا میگم بعدا پشیمون نشم 

بحث ماليش به كنار اگه روحيشو داري بيار اگه بخاطر اينكه بچه اولت تنها نمونه نه نياررررررر طفلك دومي گناه داره

من دومي رو ناخواسته باردار شدم و چون ده سال نازايي داشتم ناشكري نكردم و ننداختمش منم غربت دست تنهام و يه پسر دو ساله دارم هماز لحاظ مالي ميدونم سخت خواهد شد هم روحي اميدم به كمك خداست وبي شما اول مطمئن شو بعد برو دنبالش

وضع مالیت اگه خوبه بیار بچه  بستگی به تربیت خانواده داره با معرفت باشه یا بی معرفت من اگه خواه ...

منم همین و میگم اگه بیارم بشن بلای جون هم همون نیارم بهتره 

حوصله و اعصاب ندارم  ولی بخاطر دخترم اگه ببینم خوبه میارم  نمیدونم اصلا میگم بعدا پشیمون ...

اگه حوصله شو نداري بي پرده بگم ممكنه بقول خودت بزرگوار جان رو تربيت اينام تاثير بذاره و به درد هم نخورن

نترس عزیزم شما سعی خودتو کن محبت و صمیمیت  از شما و پدرشون یا میگیرن

پدرش که اصلا همکاری نمیکنه فقط کار میکنه پول میده اونم به اندازه نه زیاد میگه وظیفه من اینه😒

باید خودت یادش بدی شما خانوم خونه ای مردا مثل بچه ان تا نگی یاد نمیگیرن

والا دیگه خسته شدم انقد گفتم 

انگار دوتا بچه دارم 

بلاخره اونم بزرگه باید شعورشو داشته باشه همیشه که من نباید بگم 😔

یه موقع های تو فامیل کسی بچه داشته باشه کمکش میکنه ولی اصلا به من کمک نمیکنه 😔ازاینکارش خیلی دلگیرم بهشم گفتم میگه باش ولی تکرار میکنه 

هم به من ظلم کرده هم به بچه 

دخترم میگه چرا بابا برای من اینکارو نمیکنه😔