2777
2789
عنوان

اخلاق گند شوهرم

461 بازدید | 12 پست

وای شوهر من یه اخلاق بسیار بدی داره اینه که وقتی میخواییم بریم خرید بکنی با فروشنده خیلی چونه میزنه و خیلی تخفیف میخواد و کلا اعصاب طرف رو سرویس میکنه منم واقعا تو مغازه سر درد میگیرم اصلا چونه در حد یکی بار نه ها بیشتر از اون ها امروز  رفته بودیم نمایشگاه واسه خونمون لوستر بخریم ولی کلا سه ساعت منو چرخوند پاهام گز گز میکردن به هر غرفه ای هم میرفت اون قدر تخفیف  میخواس که من خجالت میکشیدم خیلی چونه میزنه اخرشم هیچی نگرفتیم فروشنده ها هم میگن که چطور با این زندگی میکنی  دلم خیلی پره ببخشبد طولانی هس وقتی هم که میگم چرا این قدر چونه میزنی خوب مال خودشه  نمیخواد ارزون بده میگ که نه مگه پول مفت دارم بدم میگ اونا خیلی براشون میمونه منم میخوام ارزون بگیرم 

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه این کلا خیلی خیلی چونه میزنه به حدی که چند بار دعوا شده کلا میخواد با زور بخر منم واقعا اعصابم خپرد میشه بیچاره فروشنده هزار بار قسم میخوره بازم میگه نه باید ارزون بدی 

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            

همیشه میگم دیگه باهاش خرید نمیرم ولی باز نمیدونم چرا میرم به خریدای غیر حضوری هم اصلا اعتماد نداره باید تست کنه بعد بخره

حق میدم بهت من باشم باهاش خرید نمیرم میگم خودت بخر .

بعضی وقتا میگم خودت برو ولی تا بره بیادسکته میکنم میترسم نکنه بره با هاشون دعوا کنه بزنن هم دیگرو واسه همین زیاد هم نمیزارم تنها بره ولی خوب دپست دارم یه چیزایی رو خودممم انتخاب کنم

همیشه میگم دیگه باهاش خرید نمیرم ولی باز نمیدونم چرا میرم به خریدای غیر حضوری هم اصلا اعتماد نداره ب ...

کلن دیگه باهاش نروخریدوقتی گفت بگوشورشودرآوردی ملت که دیونه نیستن چکش کردن هم حدی داره مگه اعصابموازسرراه آوردم که کلی بایدبچرخم آخرم هیچی دوتامغازه دروغ میگه همه که بخاطرتونمیتونن ضررکنن 

بعضی وقتا میگم خودت برو ولی تا بره بیادسکته میکنم میترسم نکنه بره با هاشون دعوا کنه بزنن هم دیگرو وا ...

عزیزدلم چقد سخته با همچین مردی .باهاش یکبار مفصل حرف بزن بفهمون کارش اشتباهه بگو خیلی خجالت میکشم شاید به خودش اومد.