2777
2789
عنوان

جی بی واتساپ

138 بازدید | 14 پست

سلام کسی نسخه به روز جی بی واتساپ رو داره؟خیلی حیاتیه‌

اگه دارید لطفا بفرستید چون هرکاری میکنم به روز نمیشه

خدایا‌مارو‌به‌زندگی‌چرکولکی‌قبلمون‌برگردون😫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ داری بفرس

ندارم 

برو بزن واتساپ جی بی بعد وارد اولین سایت شو برو پایین کادر سبز ببین نوشته نسخه فارسی بزن روش دانلود کن

خلاصه داستان زندگی منو همین یه جمله توصیف می کنه:   از بیرون آرامش داشتم؛ اما از درون همیشه درحال فکرکردن به همه چیز بودم.
یعنی اگه اینو دانلود کنم  دیگه پیامام پاک نمیشه؟

وقتی واتساپ رو پاک می‌کنی یع سوال ازت میپرسه اگه اونو تیک بزنی پیامات پاک میشه اگه نزدی نه نمیشه

خلاصه داستان زندگی منو همین یه جمله توصیف می کنه:   از بیرون آرامش داشتم؛ اما از درون همیشه درحال فکرکردن به همه چیز بودم.

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://phonroid.ir/gbwhatsapp/&ved=2ahUKEwi2uLes5Nf0AhWJv4sKHRJBDyEQFnoECAoQAQ&usg=AOvVaw0hlRpWfhdHAVoeh7MGHYh8

گاهی مرگ،فقط جدا شدن روح از بدن نیست                                           دختر باشی و                                                                پدر برود                                                             تو برای همیشه مُردی...
منظورم پیامایی ک دارم الان تو واتساپ 

حسابتو حذف کردی؟ یا فقط واتساپ رو پاکیدی 

اگه حسابتو حذف کردی پیامات هم پاک میشن 

ولی اگه فقط واتساپ رو پاک کردی و تیک و هم نزدی نع پاک نمیشه

حسابتو حذف کردی؟ یا فقط واتساپ رو پاکیدی  اگه حسابتو حذف کردی پیامات هم پاک میشن  ...

الان پاک کردم ولی واتساپ‌فارسی نصب نمیشه چکار کنم

الان پاک کردم ولی واتساپ‌فارسی نصب نمیشه چکار کنم

یکی از کاربرا لینگ رو فرستادن دانلود کردی؟؟ 

چرا نصب نمیشه چی میگه؟

یکی از کاربرا لینگ رو فرستادن دانلود کردی؟؟  چرا نصب نمیشه چی میگه؟

آره رفتم تو همین سایت دانلود میشه اما میگه نصب نشد😭

وقتی دانلود میشه باید نصب کنی 

مال منم اینجوری می‌شد

منم رفتم همون سایتی ک تو رفتی اونجا دانلود کردم از صفحه خارج نشدم وقتی دانلود شد پایین صفحه اعلان اومد که ( باز کردن) زدم روش بعد نصب زدم اومد