2777
2789

همشون جواب میدن  ببین چی ب دلت اوفتاده 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم 

اگه دوست داری ی سر ب تاپیک حاجت روایی من بزن شاید ب دردت بخوره 💚

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c

یس فوق العادسسسسس رد خور نداره به هرچی نذر کنم جواب میگیرم بقره ام خیلی خوبه ایه الکرسیم عالیه من بعضی وقتا ک گیرم میگم ی ایه الکرسی برا امام زمان میخونم مشکلم حل شه رد خور ندارن 

ببین امروز جمعه ولادت حضرت زینب متوسل بشو به خودمه خانوم تا ۶۹ روز روزی ۶۹ مرتبه صلوات به نیت حضرت زینب بفرست و خدا رو به بزرگی حضرت زینب قصم بده و آخرین روز ۵ هزار تومان به نیت حضرت زینب صدقه بده ان شاالله تو این ۶۹ روز حاجت روا میشی منم دعا کن لطفا

جمله ای که همیشه با خودم تکرار میکنم آروم باش هیچ حاله بدی موندگار نیست تو خدا رو داری / بخاطر شرایط بد روحیم در عرض یک سال ۲۰ کیلو اضافه وزن پیدا کردم  به امیده روزی که بتونم پولمو پس بگیرم و اضافه وزن نداشته باشم 
ببین امروز جمعه ولادت حضرت زینب متوسل بشو به خودمه خانوم تا ۶۹ روز روزی ۶۹ مرتبه صلوات به نیت حضرت ز ...

شما خودتون انجام دادین؟ نتیجه گرفتین؟

چه بگویم..نگفته هم پیداست..غم این دل؛ مگر یکی وُ دوتاست
یس و بقره رو چجوری میخوندید

بقره رو ی مدت ب خاطر طلسم سنگینمون میخوندم که ب طور معجزه اسایی حل شد هر روز میخوندم فک کنم ۴۰ با ۵۰ روز شد یاسینم میگم فلان مشکلم خل شه ی دونه یس میخونم یا میتونی چلشو برداری عالیع این سوره هرشب میخونم