2777
2789
عنوان

چرا حسادت آخه؟؟؟

393 بازدید | 26 پست

با هر کی دوست میشم یا معاشرت می کنم بعد یه چن وقت حس حسادتش رابطمون رو سرد می کنه.تمام تلاشم رو می کنم که معمولی باشم و تو هیچ زمینه ای از خودم نه تعریف می کنم نه حتی خیلی به خودم می رسم در حد یه کرم.ولی...

بی منم میشه...

منم😑😑

با خودم قرار داد بستم تو سال جدید کلی تغییر مثبت کنم امروز 1/1/1_اول اینکه تاپیک انرژی منفی نزنم.حالم بد شد حالمو خوب کنم.هرروز درس بخونم.هرروز ورزش کنم.هرروز شکرگزاری کنم.به اشتباهات ۱۴۰۰ و ادمای اشتباهیی اون سال فکر نکنم و سرگرم خودم بشم.تنها باشمو رفیق نشم با کسی.و خدای خوبم از نیت قلب من اگاهی من تلاشمو میکنم تو هم منو به ارزو های قشنگم برسون😍😍😍😍❤❤🤤🤤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید هم شما احساس میکنید که زیادی خوب هستید و رفتار اونها ناشی از حسادت 

چون من به مراتب دیدم که به یه نفر گفتم فلانی جان این مانتو بهت نمیاد برمیگرده میگه خیلی هم بهم میاد حسادت نکن 🙁👊

دلشوره ما بود دل آرام جهان شد
از کجا میدونی حسادت میکنن؟ شاید همین حست باعث بشه اونا ازت سرد بشن 

مثلا یه دوستم که خیلی هم دوستش دارم با شوهرش کمی مشکل داره ..بعد چند بار با هم بیرون رفتیم شوهرم عادتشه مدام بهم توجه می کنه..امروز دیدم اصلا یه حالی بود.برگشت بهم گفت به زن جماعت نباید رو داد به نظرم😶😐🤐

بی منم میشه...
مثلا یه دوستم که خیلی هم دوستش دارم با شوهرش کمی مشکل داره ..بعد چند بار با هم بیرون رفتیم شوهرم عاد ...

کلا اینکه دوستاتون و شوهرتونو با هم میبرید بیرون کار غلطیه

وقتی دوستا هستن نیازی نیست شوهر باشه

و وقتی شوهر هست هم دوستا نباید باشن

{ خانم هستم }
خب چرا باید با هر کی دوست میشی بهت حسادت کنه آخه؟!  شاید اشتباه برداشت میکنی عزیزم

باور کن حتی تو اطرافیانم هم از حرفهایی که پشت سرم زدن متوجه شدم.مثلا.به لحاظ چهره به گفته بقیه خوشگلم ولی اصلا نه آرایشی می کنم نه لباس فاخر.همه چیم معمولیه.خودمم موندم

بی منم میشه...
شاید هم شما احساس میکنید که زیادی خوب هستید و رفتار اونها ناشی از حسادت  چون من به مراتب دیدم ...

باور کن تا جایی که میشه با همه راه میام و اتفاقا سعی می کنم همه نظرات رو حتی اگه موافق نباشم یه جورایی تایید کنم.تا حالا کسی بهم نگفته این بهت نمیاد و اینا...

بی منم میشه...
کلا اینکه دوستاتون و شوهرتونو با هم میبرید بیرون کار غلطیه وقتی دوستا هستن نیازی نیست شوهر باشه و ...

درسته.ولی شوهرم چون میاد سرکار دنبالم خب اونم با خودمون میاریم می رسونیم...

بی منم میشه...
باور کن تا جایی که میشه با همه راه میام و اتفاقا سعی می کنم همه نظرات رو حتی اگه موافق نباشم یه جورا ...

خدا حفظتون کنه عزیزم 

حسادت کردن اونا نشون دهنده اینه که برتری دارید ناراحتی نداره 

دلشوره ما بود دل آرام جهان شد