2777
2789

سلام من الان 38هفتم زایمان اولم طبیعی بود چهارسال پیش حالام طبیعی گفتم بشه ولی خیلی میترسم اخه اولی سخت بود

میشه بگین راسته که میگن زایمان دومی راحت تره؟

و اینکه چه کارهایی به زایمانم کمک میکنه؟

من اول ماما گرفتم دقم داد تا بیاد بالا سرم اینبار به ماما نگفتم تو بیمارستان خوب میرسن به ادم این پرستارا؟

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دومی راحتتره .تا میتونی پیاده روی کن و برو بیمارستان خصدصی دگه ماما نمیخاد

مااینجا بیمارستان خصوصی نداریم

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢
من فقط یه بار زایمان کردم اونم طبیعی.. تو خصوصی آره خوب میرسن و مهربونن.. جیغ و داد الکی انرژی رو از ...

ببخشید رابطه الان ضرر داره واسه بچه؟

زیاد پیاده رویی کن شبی ی ساعت بدون توقف 

پله نوردی کن

دوش ابگرم خیلی خوبه

بگو ماما بیاد ک همراهت باشه ،با روغن زیتون کمرتو ماشاژ بده

خیلی تاثیر داره

دردات ک شروع شد سریع نرو بیمارستان ک اذیتت کن تا میتونی پله نوردی کن یعنی پله هارو پایین بالا کن 

خانوما فعالیت داشتن تو چرخیدن بچه که سرش پایین باشه تاثیر داره یا خودش می‌چرخد ؟؟

پسر اولم تو33هفته چرخید فک نکنم فعالیت تاثیر داشته باشه