2777
2789

دوستان عنوان کامل بود 

کسی هست پایه باشه از این به بعد روزی 1 ساعت خونه تکونی کنیم تا خونه هامون قبل عید دسته گل بشه... نمیخوام فشار بیاریم به خودمون و خونه رو بهم بریزیم میخوام کم کم باشه

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

من هر هفته خونمو زیر و رو تمیز میکنم امروزم شروع کردم ولی از اشپزخونه دارم جمع میکنم تازه ناهار خوردم.اگه هر هفته زیر و رو جمع کنی اصلا نیاز ب سختی قبل عید نیست

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

من هر هفته خونمو زیر و رو تمیز میکنم امروزم شروع کردم ولی از اشپزخونه دارم جمع میکنم تازه ناهار خورد ...

اونجوری ک من میگم از هفته ای یک بار نمیشه... 

سه ماه یک بار باید انجامش بدی.. خیلی سختم نیست... 

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونجوری ک من میگم از هفته ای یک بار نمیشه...  سه ماه یک بار باید انجامش بدی.. خیلی سختم نیست.. ...

خب من پایتم 

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

خب من پایتم 

مثلا یک روز تخت تمیز کنیم.. 

دستمال بکشیم ملافه هاش بشوریم تشک پشت و رو کنیم 

یه روز بریم سراغ کمد پاکسازی کنیم چیزایی نمیخواییم بدیم برن کمد دستمال بکشیم 

یه روز بریم سراغ پرده ها بشوریم و اتو کنیم و نصب کنیم.. البته اگه شما میتونی خودت بشوری.. 

یه روزی بریم سراغ چند تا کابینت هرچی داره بشوریم و مرتب کنیم.. 

یه روز کلید پریز ها رو تمیز کنیم قاب ها رو تمیز کنیم

یه روز سرامیک ها رو تمیز کنیم

یه روز یخچال و فریزز اساسی تمیز کنیم... 

من هیج وقت براعید خونه تکاتی نداشتم ..هر وقت جایی نانرتب یا کثیف بشه همون موقع تمیز میکنم ..اشپزخونه ...

من علاوه بر این ها شش ماهه و سه ماهه هم تمیز میکنم مثل شسشتن پرده ها  و این چیزا

منم زیاد کاری ندارم

من دیشب شروع کردم فعلا دوتا کابینت ظرفا رو ریختم بیرون شستم خشک کردم الان بزارم سرجاش.احتمالا فردا ه ...

کم کم انجام بده.. مثلااول یه کابینت تمیز کن بشور بعد برو سراغ بعدی... اخررر کار هم فرش هات بده قالی شویی

منم فرش هام خییلی کثیف شدن نمیدونم چیکارشون کنم 

باورمیکنی من هیچوقت شب عید کار ندارم ازبس تمیز میکنم همیشه شوهرم اصلا متوجه خونه تکونی نمیشه هیچ وقت 😁😀چون خودم دائم درحال تمیزکاری ام 

برای خوشبخت بودنم وجود همسر وفرزندانم کافیست ❤
باورمیکنی من هیچوقت شب عید کار ندارم ازبس تمیز میکنم همیشه شوهرم اصلا متوجه خونه تکونی نمیشه هیچ وقت ...

من اینجوری نیستم ولی خونه تکونی اساسی هم ندارم در حد مردم

مثلا یک روز تخت تمیز کنیم..  دستمال بکشیم ملافه هاش بشوریم تشک پشت و رو کنیم  یه روز بری ...

خب عزیزم من تینارو کامل انجام میدم تو تمیز کاری خونه ولی پرده و ملافه نه دروغ چرا.

اره من فرش وپرده ها همیشه تا احساس میکنم گرد وخاک یا لک شدن میشورم.....

من اینا رو سه ماه و شش ماه انجام میدم

خب عزیزم من تینارو کامل انجام میدم تو تمیز کاری خونه ولی پرده و ملافه نه دروغ چرا.

اگه دوس داشتی بیا باهم انجام بدیم.. اگه نه هم ک هیچی