2777
2789
عنوان

دیشب با نامزدم بحثمون شد

975 بازدید | 69 پست

گفت بخواب خونمون، گفتم راحت نیستم میخوام برم خونمون قهر کرد. 

بعد گفت بهم پیام نده امشب 

حالا که پا شدم دیدم با من پیام نداده ولی وضعیت واتساپ از این غمگینا که رفتی و دلتنگم و اینا گذاشته. 

قبلا بهش گفتم بدم میاد وضعیت بذاره و همه ی شهرو خبر کنه. 

حالا چه کار کنم به نظرتون؟ قهر کنم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه بچه بازیه😐سر این چیزا قهر نکنید خب...میتونستید خیلی منطقی و آروم باهم حرف بزنید

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما... 
مگه بچه بازیه😐سر این چیزا قهر نکنید خب...میتونستید خیلی منطقی و آروم باهم حرف بزنید

اون بچه است قهر میکنه، ده بار گفت بخواب گفتم نه، یه اتاق بین من و مامانش اینا هست که صدا توی شب خیلی واضح میره، حتی صدای  آب خوردن، خجالت میکشم خونه شون بخوابم، قبلا خوابیدم ولی میگم خوب نیست 

اون بچه است قهر میکنه، ده بار گفت بخواب گفتم نه، یه اتاق بین من و مامانش اینا هست که صدا توی شب خیلی ...

خب شما که اخلاقشو میشناسی  یه جوری حرف بزن  که ناراحت نشه

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما...