2777
2789
عنوان

مامانا شیر دوش برقی خوبه پمپی

60 بازدید | 7 پست

مامانا من سر فرزند اولم شیر دوش خییییلی بدردم خورد ولی انقد عذاب کشیدم و سینمو اذیت کرد گذاشتک گنار با دست می دوشیدم که اونم گرفتاریای خودشو داشت و زمان زیاد می برد . نمیدونید الان نوش شیر دوش ها فرق کرده یا نه ؟ شیر دوش دستی بگیرم باز ؟ یا برم برقی بگیرم؟ برقی واقعا خوبه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم با دست میدوشم اره سخته🥺 رشد نی نی تون خوب شد ؟ 

والا نمیدونم درست حرف نمیزنن. تو ۲۶ رفتن سونو گفتن وزنش ۸۰۰ گرمه ولی برای سن ۲۵ هفتس این وزن. در حالیکه تو نت زدم نوشته بود نرماله این وزن طژ از طرفی هم داپلر همه چی اوکی هست خونرسانی میشه . اخرم من نفهمیدم چی شد . دکترم میگه خوبه ولی ریزه . 

والا نمیدونم درست حرف نمیزنن. تو ۲۶ رفتن سونو گفتن وزنش ۸۰۰ گرمه ولی برای سن ۲۵ هفتس این وزن. در حال ...

مثل نی نی من

۲۸۵۰ بدنیا اومد جثه ش ریز بود اتفاقا اینقدر بامزس اینجوری

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
والا نمیدونم درست حرف نمیزنن. تو ۲۶ رفتن سونو گفتن وزنش ۸۰۰ گرمه ولی برای سن ۲۵ هفتس این وزن. در حال ...

اگه خون رسانی مشکلی نداره اصلا مهم نبست خب ریز باشه. ولی بازم برو به نظر من که IUGR نباشه

میشه برای سلامتی مادرم دعا کنید خدا شفاش بده؟❤️
عزیزم IUGR  چی هست

محدودیت رشد جنینی  اگه اینطور باشه گاها زودتر بچه رو در میارن که خطری تهدیدش نکنه. من فک کنم هفته ۲۵ ابنا که بودم از شما بیشتر بود و البته بچه درشتی نبود و نیست، دقیق یادم نیست نمیخوام الکی عدد بگم نکرانی به وجود بیاد ولی این که گفتن خونرسانی مشکلی نداره خب خیلی مهمه. ولی باید هر دوهفته تکرار بشه سونوی رشد که مطمن شن بچه رشد طبیعی رو داره طی میکنه

میشه برای سلامتی مادرم دعا کنید خدا شفاش بده؟❤️